yas_sepid110 مدیر عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 238 عنوان قرص اورژانسی | مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 74 پست خوردنقرص اورژانسی رو تاریخ پریودی تاثیر میذاره ؟ 1398/03/25 | 23:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته_عشق۱ عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 2235 هیچ قرصی باهاش مصرف نکردم بعدم تو عقدم رابطه بدون د.خ.و.ل داشتم میترسم و از استرس دارم میمیرم الکی هم استرس نداشته باش استرس خودش پریود رو عقب میندازه هیچی نمیشه
نگیییین عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6954 من حتی ۴ روز بعد رابطه با اقام خوردم ولی نشد حتی روز تخمک گذاریمم خوردم خواهر جان این قرص دوزش بالاه ... مرسی خواهر گلم.همونلونوژسترول؟بهم ریختگی پریود چطوریه؟ خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
yas_sepid110 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 238 قرص رو چند ساعت بعد مصرف کردی چه دوزی بود قرص اورژانسی رو هر چی سریعتر مصرب کنی تاثیرش بیشتره لونژ ... لونژیل ۷۵ دو تا خوردم با هم
sama2772 عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1102 من قسم میخورم باردار نیستی ابجی من میگم ۳ سال خوردم دریغ از بچه دوماه ول کردم باردار شدم حرف این دخت ... دختره؟؟؟؟عزیز منم تجربمو گفتم ازخودم درنیاوردم براشادی دلم صلوات میفرستی؟
sama2772 عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1102 شمام بلافاصله بعد رابطه خوردی؟ بله براشادی دلم صلوات میفرستی؟
yas_sepid110 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 238 اگه بدون دخول باشه که دیگه امکان نداره ،،.استرسم پریودی روعقب میندازه ها منم هروقت استرس داشتم عقب م ... شرایط بیبی چک زدنو ندارم جلو مامان و بابای پیگیر 😣فقط کارم شده استرس و غصه خوردن
نگیییین عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6954 من حتی ۴ روز بعد رابطه با اقام خوردم ولی نشد حتی روز تخمک گذاریمم خوردم خواهر جان این قرص دوزش بالاه ... خدا خیرت بده عزیزم.خدا نی نی گلتو حفظ کنه.اینجا میبینم بعضی خانما میگن باردارشدن خیلی میترسم.شوهرمم گفت اگه بودی سقط.آخه هزینه شو نداریم.روحیشم نداریم. خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
مهرنازجون70 عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 2981 مرسی خواهر گلم.همونلونوژسترول؟بهم ریختگی پریود چطوریه؟ من ک همیشه ی خدا پریود بودم با اون قرص 😆😆😆😆هر ۸ ...۹ روز پریود میشدم جرم ما محرومان هیچگاه ثابت نمی شود چون کارگری اثر انگشتمان راساییده است
sama2772 عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1102 شرایط بیبی چک زدنو ندارم جلو مامان و بابای پیگیر 😣 فقط کارم شده استرس و غصه خوردن پس نگران نباش به خودتم استرس نده مطمنا میشی یکی دوروزدیگه براشادی دلم صلوات میفرستی؟
مهرنازجون70 عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 2981 خدا خیرت بده عزیزم.خدا نی نی گلتو حفظ کنه.اینجا میبینم بعضی خانما میگن باردارشدن خیلی میترسم.شوهرمم ... فداتم ابجی جرم ما محرومان هیچگاه ثابت نمی شود چون کارگری اثر انگشتمان راساییده است
نگیییین عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6954 چون شرایط من خیلی سخته تا دو سال دیگه هم نمیتونیم عروسی بگیریم ینی اگه باردار بشم رسما بدبختم میترسم ... حتما گلم.انشالله که نیستی.بد به دلت راه نده. خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین
yas_sepid110 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 238 تو باز عقد خوردی من قبلش... تو عقد باردار شدم الانم ک عروسی کردیم نی نی مون نیومده ان شا الله خدا بهتون یه نینی تپل و مپل و کاکل سری بده😍
مهرنازجون70 عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 2981 شرایط بیبی چک زدنو ندارم جلو مامان و بابای پیگیر 😣 فقط کارم شده استرس و غصه خوردن من ک بدتر 😆😆😆😆اگرچه الان شوهرمه ...برو دستشویی بزن وسیله شو بنداز تو دستشویی بره راحت جرم ما محرومان هیچگاه ثابت نمی شود چون کارگری اثر انگشتمان راساییده است
نگیییین عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6954 من ک همیشه ی خدا پریود بودم با اون قرص 😆😆😆😆هر ۸ ...۹ روز پریود میشدم یعنی بعد مصرفش؟ خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین