2777
2789
ان شا الله باردار نیستی🙁

ممنون خدا از دهنت بشنوه

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

هیچ قرصی باهاش مصرف نکردم بعدم تو عقدم رابطه بدون  د.خ.و.ل داشتم میترسم و از استرس دارم میمیرم

قرص رو چند ساعت بعد مصرف کردی چه دوزی بود

قرص اورژانسی رو هر چی سریعتر مصرب کنی تاثیرش بیشتره

لونژیل یک و نیم همون یه دونه کافیه

لونژیل ۷۵ رو همزمان دو تا رو باهم بخور

کاندوم استفاده کنید خیالتون راحت تره یا یه مدت شما قرص جلوگیری مصرف کن یه مدت شوهرت کاندوم

اما ماه اول مصرف قرص حتما با کاندوم جلوگیری کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ قرصی باهاش مصرف نکردم بعدم تو عقدم رابطه بدون  د.خ.و.ل داشتم میترسم و از استرس دارم میمیرم

من قسم میخورم باردار نیستی ابجی من میگم ۳ سال خوردم دریغ از بچه دوماه ول کردم باردار شدم حرف این دختره رو گوش نکن خواهر میدونم میگم

جرم ما محرومان هیچگاه ثابت نمی شود چون کارگری اثر انگشتمان راساییده است 

اگه بدون دخول باشه که دیگه امکان نداره ،،.استرسم پریودی روعقب میندازه ها منم هروقت استرس داشتم عقب میوفتاد بادلهره بی بی چک میزدم وقتی منفی میشد اروم میشدم بخدا فرداش پریودمیشدم بعدامتوجه سدم همش ازاسترسه

براشادی دلم صلوات میفرستی؟
ان شاالله که باردارنباشی چون دلت نمیخاد،حتمایه بی بی چک بزن منم دیدم ده روزازموعدم گذشته خبری نیست ز ...

شمام بلافاصله بعد رابطه خوردی؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

خوب بدون دخ ول که نگرانی نداره دختر خوب.اگه جای من بودی چیکار میکردی؟

چون شرایط من خیلی سخته تا دو سال دیگه هم نمیتونیم عروسی بگیریم ینی اگه باردار بشم رسما بدبختم میترسم از اون احتمال پایینش شمام برام دعا کنید

من قسم میخورم باردار نیستی ابجی من میگم ۳ سال خوردم دریغ از بچه دوماه ول کردم باردار شدم حرف این دخت ...

شما بلافاصله بعد رابطه میخوردی؟اگه رابطه تو روزای تخمک گذاری باشه چی؟

تو خونه جلو مامان و بابام چجوری آخه تو عقدم شوهرمم پیشم نیست الان

تو باز عقد خوردی من قبلش... تو عقد باردار شدم الانم ک عروسی کردیم نی نی مون نیومده 

من قسم میخورم باردار نیستی ابجی من میگم ۳ سال خوردم دریغ از بچه دوماه ول کردم باردار شدم حرف این دخت ...

مرسی آجی جون ممنونم که بهم آرومم میکنی این ایترس الکی ولم نمیکنه دارم میمیرم😣😥

ان شاالله که نیستی نگران نباش

انشالله

تو خونه جلو مامان و بابام چجوری آخه تو عقدم شوهرمم پیشم نیست الان

به شوهرت بگوبگیره یاخودت بیرون رفتنی بگیر تودسشویی میخای بزنی دیگه بعد قایم کن بندازدور یابیرون تو عمومیاهم اگه تونستی بری

براشادی دلم صلوات میفرستی؟
شما بلافاصله بعد رابطه میخوردی؟اگه رابطه تو روزای تخمک گذاری باشه چی؟

من حتی ۴ روز بعد رابطه با اقام خوردم ولی نشد حتی روز تخمک گذاریمم خوردم خواهر جان این قرص دوزش بالاه هیچ خبری نمیشه شک نکن 

مرسی آجی جون ممنونم که بهم آرومم میکنی این ایترس الکی ولم نمیکنه دارم میمیرم😣😥

نترس گلم نیستی منم مطمئنم.