2777
2789
من حتی ۴ روز بعد رابطه با اقام خوردم ولی نشد حتی روز تخمک گذاریمم خوردم خواهر جان این قرص دوزش بالاه ...

مرسی خواهر گلم.همون‌لونوژسترول؟بهم ریختگی پریود چطوریه؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قسم میخورم باردار نیستی ابجی من میگم ۳ سال خوردم دریغ از بچه دوماه ول کردم باردار شدم حرف این دخت ...

دختره؟؟؟؟عزیز منم تجربمو گفتم ازخودم درنیاوردم 

براشادی دلم صلوات میفرستی؟
اگه بدون دخول باشه که دیگه امکان نداره ،،.استرسم پریودی روعقب میندازه ها منم هروقت استرس داشتم عقب م ...

شرایط بیبی چک زدنو ندارم جلو مامان و بابای پیگیر 😣

فقط کارم شده استرس و غصه خوردن

من حتی ۴ روز بعد رابطه با اقام خوردم ولی نشد حتی روز تخمک گذاریمم خوردم خواهر جان این قرص دوزش بالاه ...

خدا خیرت بده عزیزم.خدا نی نی گلتو حفظ کنه.اینجا میبینم بعضی خانما میگن باردارشدن خیلی میترسم.شوهرمم گفت اگه بودی سقط.آخه هزینه شو نداریم.روحیشم نداریم.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

مرسی خواهر گلم.همون‌لونوژسترول؟بهم ریختگی پریود چطوریه؟

من ک همیشه ی خدا پریود بودم با اون قرص 😆😆😆😆هر ۸ ...۹ روز پریود میشدم 

جرم ما محرومان هیچگاه ثابت نمی شود چون کارگری اثر انگشتمان راساییده است 
شرایط بیبی چک زدنو ندارم جلو مامان و بابای پیگیر 😣 فقط کارم شده استرس و غصه خوردن

پس نگران نباش به خودتم استرس نده مطمنا میشی یکی دوروزدیگه

براشادی دلم صلوات میفرستی؟
چون شرایط من خیلی سخته تا دو سال دیگه هم نمیتونیم عروسی بگیریم ینی اگه باردار بشم رسما بدبختم میترسم ...

حتما گلم.انشالله که نیستی.بد به دلت راه نده.

شرایط بیبی چک زدنو ندارم جلو مامان و بابای پیگیر 😣 فقط کارم شده استرس و غصه خوردن

من ک بدتر 😆😆😆😆اگرچه الان شوهرمه ...برو دستشویی بزن وسیله شو بنداز تو دستشویی بره راحت

جرم ما محرومان هیچگاه ثابت نمی شود چون کارگری اثر انگشتمان راساییده است 
من ک همیشه ی خدا پریود بودم با اون قرص 😆😆😆😆هر ۸ ...۹ روز پریود میشدم 

یعنی بعد مصرفش؟