2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز به خدا دوروزه نخوابیدم بلند شدم سه نوع غذا پختم اونم برای ۱۶ نفر با هزارتا بدبختی خودم رو سرپا نگه داشتم اینقدر درگیر بودم فراموش کردم بگم یکی از دوستان کا بیرون بود برامون نوشیدنی بیاره بعد من گفتم برنج هست نمیخواد زیاد نون داشته باشیم یا شوهرم که بیدار شد میره میگیره خواهرشوهرم با تمام پرویی میاد بهم میگه این چه وضعش نه نوشیدنی نه نونی چرا زنگ زدید بیام من که به زور آمدم نمیخوام بیام حالا آون خواهرشوهرم برگشت گفت چیزی نیست من میخرم زود رفت خرید برگشت ولی خیلی بهم برخورد من اینقدر دعوتشان میکنم اونم غذا آن چنان پذیرایی و از این حرف ها 

ما میریم خونشون غذا معمولی یا کم میزاره جلومون بچه هاش هم میمون من بیشتر نیم ساعت خونش سرسام میگیرم بعدش سفره رو گذاشتم نشستم بلند شدم رفتم اتاقم حالا حالب اینجاست مادر شوهرم خودسر دعوت کرده اصلا هم براش مهم نبوده توخونه چی داریم چی نداریم من اصلا دعوت نکردم بعدش با تمام وقارت با تمام بلندی صداش اسم رو صدا کرده حتی ترسیدم بهم میگه کی دخترم روزده بهش گفتم خواهرزادت اصلا یه آدم بیشعور و نفهمی هستش فکر میکنه خیلی آدمه همش میگه دخترات خیلی وحشی هستن دخترات فلان یا رنگ موها افتضاح شده میاد صدتا عیب میزاره رو رنگ و ارایشگاه من