یکی از دوستانم دختر 7-8 ماهه ای داره که از نوزادی مشکل کریستال در ادرار را داره. یعنی هر بار پوشکش را عوض میکنه کریستالای ریز رو میبینه تو پوشک نی نی. دکتر هم برده و یه سری دارو را داره به نی نی میده. آب و مایعات هم بهش زیاد میده. اما متاسفانه دخملش هنوز این مشکل را داره. دکتر گفته مشکل از کلیه بچه است و در بزرگسالی هم کلیه سنگ سازی خواهد داشت. به خاطر این مشکل بچه هم لاغره هم ناآرام. اگه کسی تجربه ای داره که میتونه به این مامان کمک کنه خواهشا دریغ نکنه آیا کسی نی نی اش این مشکل را داشته و تونسته درمان کنه؟ اگه آره بگین چه دارو هایی دادین و چه راه کارهایی را انجام دادین.
عزیزم یکی از فامیلای مام بچش اینجوری شد ازمایشم گفت کریستال داره ولی مارک پوشکشو 2،3 بار عوض کرد درست شد مال پوشکه ،این خانم پوشک رو داده بود بابای بچه توش جیش کرد بازم کریستال شد ازونجا فهمید بچه سالمه
دوست من تو نوزادی بچش خیلیبی نا آرومی میکرده که میبره دکتر و دکتر هم آز میده میگه این مشکل را داره. والا منم نمیدونم ممکنه از پوشک باششه یا نه. اما من تا حالا تجربه دیدن کریستال را نداشتم مارکهای مختلف هم برای دختر خودم استفاده کردم.
این مادره اخر بچشو میکشه یعنی تاحالا نفهمیده مال پوشک بوده؟ الله اکبر دارو میده به بچه به خاطر پودر ...
چرا دری وری میگید خانوما مال پوشکه یعنی چی؟بچه ها هر وقت اب بدنشون کم شه یا نوزادا شیر به اندازه کافی نباشه بخورن کریستال دفع می کنند که حالت نارنجی میشه پوشک.دریغ از یه ذره سواد و مطالعه
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
دوست من تو نوزادی بچش خیلیبی نا آرومی میکرده که میبره دکتر و دکتر هم آز میده میگه این مشکل را داره. ...
من بارها توی پوشک بچه هام دیدم
اما اینکه ازمایش نشون داده ، یه مسئله دیگه است
به دوستتون بگین یه مدت کهنه نخی استفاده کنن ببینن مشکل حل نمیشه
مشهد هم دوتا دکتر خوب میشناسم ، دکتر معموری و دکتر سعید ساسان
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)