2777
2789
عنوان

بچه ای که چهلش درنیومده رو نباید برد بیرون از خونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 62 پست
برو بیرون ولی جاهایی ک چله داره مثلا مجلس ختم یا تولد نوزاد دیگه که چله داره نباید بری

اره منم فامبلمون تازه بچه ش بدنیا اومده بود گفتن نرو منم نرفتم چهلمم نگدشته بود 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥

والا ادم عادی چهل روز توخونه باشه افسرده میشه چه برسه به زن تازه زایمان کرده!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا مادر شوهر منم از این تزا داد ولی من همون هفته اول زدم بیرون خونه پدرم میرفتم دعوتیا میرفتم 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
دختر من بیست روزه بود مادربزرگم فوت شد من از اول تا آخر تو مراسم بودم ...هیچ اتفاقی نیفتاد خداروشکر

چله و این چیزا که افسانه اس بیشتر اینکه چون سیستم ایمنیش عنوز به محیط بیرون عادت نکرده مخصوصا ت. این فصل که من اکثر بچه هایی که دیدم اگزما دارن و.... اینا مهمن

برسه روزی که منم تیکر بزنم
سخت بگیری سخت میگذره من خونریزیم کم شده بود..بعد واقعا بعد ۹ ماه خسته شده بودم دوست داشتم برم بیرون

من خالم بنده خدا که خونریزی و این چیزا زیاد داشت اصلا نمیتونست راه بره ولی زندایم روز سوم تو اشپز خونه داشت ظرف میشست نمیدونم چرا ولی حس میکنم زایمان عین یه عمل سنگین یذره بیشتر باید گراقب خودمون باشیم 

من خالم بنده خدا که خونریزی و این چیزا زیاد داشت اصلا نمیتونست راه بره ولی زندایم روز سوم تو اشپز خو ...

من تو راه رفتن مشکل نداشتم فقط تو خوابیدن که میخواستم به پهلو بشم خیلی درد داشتم با نشستن و بلند شدن

خب منم میگم نباید یهوببری توهوای آلوده دیگه

من خواهر شوهرمو ده روزه بردن شمال مامانش میّه برگشتم دیدم بچم صورتش دون دونه گفتن هیچی نیست خودش خوب میشه چند روز یعدش لک افتاد کلا پوستش الان پر لکه صورتش

من تو راه رفتن مشکل نداشتم فقط تو خوابیدن که میخواستم به پهلو بشم خیلی درد داشتم با نشستن و بلند شدن

زندایمو ببین روز سوم داشت ظرف میشست کلا هم بچه رو خودش میبرد بهداشت میاورد میخواست ثابت کنه به کسی نیاز نداره

من خواهر شوهرمو ده روزه بردن شمال مامانش میّه برگشتم دیدم بچم صورتش دون دونه گفتن هیچی نیست خودش خوب ...

اره بچس دیگه تازه به دنیا اومده عادشوکه نمیدونیم

ولی خب خونه  مامانم حالااشکال نداره

پدرمن همیشه میگه زمستون وتابستون اول خیلی مهمه مواظب باشید بچه مریض نشده دیگه ازسالهای بعد کمترمریض میشه

امضا ندارم انگشت میزنم☝
اره بچس دیگه تازه به دنیا اومده عادشوکه نمیدونیم ولی خب خونه  مامانم حالااشکال نداره پدرمن هم ...

اره دقیقا خونه مامانا که بیشتر همه برای مراقبت میرن ن مهمونی. اونا هیچی ولس تو زمستون هوا سرده تابستونم بیماری های پوستی زیاده یه مقدار ادم تحمل کنه بجایی برنمیخوره مریضی بچه پدر درمیاره