2777
2789
عنوان

بچه ای که چهلش درنیومده رو نباید برد بیرون از خونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 62 پست

ی بار با پتو نازک بردمش بیرون ی زنه چقدر غر زد...خیلی فضولن ملت..یا ی با. دخترم مجبور بودم ببرم بازار ....نم نم بارون می اومد ..ی پیرمرد انقددددد غرررر زد

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  

برو بیرون ولی جاهایی ک چله داره مثلا مجلس ختم یا تولد نوزاد دیگه که چله داره نباید بری

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بالاخره بچست هوا گرمه ویروس هست تو هوا اگه جاهای شلوغ نری بهتره ولی مثلا بری با ماشین یه دور بزنی خوب هم هست هوات عوض میشه من میخواستم برم بیرون مامانم تو کیسه خواب بچه قران کوچیکو یه تیکه نون میذاشت 

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   
آخه خونه منو مامانم توی کوچه هست اشکالی داره ببرمش

خب خونه مامانت که یه کوچس و بیشتر فکر میکنم برای مراقبت و اینا میری فکر نکنم مشکلی باشه ولی هرچقد بدن بچه قوی تر بشه به نفع خودته

برسه روزی که منم تیکر بزنم
آخه خونه منو مامانم توی کوچه هست اشکالی داره ببرمش

نه بابا دیگه خونه مامانت که نمیگم اونجا راحت برو منظورم اینه جایی که زیاد نمیری یا تاحالا نرفتی نبر 

دلیلش هم اینه که بعضی آدما کنار خودشون دعا حمل میکنن اونم یا بخطر ترسیدن یا بخاطر هرچیزی 

از قدیم میگن تا چهلمش باید مواظب باشی مثلا یکی اومد خونتون بچه رو ببر تو اتاق و طرف که اومد نشست بعد بیا پیششون 

خب بچه ۴۰ روزه ازشکم مامانش که استریله وعاری ازمیکروب بیرون اومده باید بزاریدکم کم بامحیط اطرافش ارت ...

ن عزیزم. اینجوری نیست همیشه بخش نوزاده و کودکال دور تر و جدا تر از بقیه اس حتی شکم مادر هم استریل میشه که بچه نه ماه دوام میاره 

برسه روزی که منم تیکر بزنم