2777
2789
عنوان

هزينه هاي ivfدر بيمارستان بهمن🗣

| مشاهده متن کامل بحث + 8941 بازدید | 233 پست
سلام عزیزم بهتری

سلام باران جون ممنون بهترم خيلي حالم بد بود ولي سرنوشت منم اين بود 

انشاالله خودت دوقلو بياري مثل عكس پروفايلت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام باران جون ممنون بهترم خيلي حالم بد بود ولي سرنوشت منم اين بود  انشاالله خودت دوقلو بياري ...

الهی عزیزم چیبگم شوکه شدم وقتی فهمیدم خدا برات جاشونا زودی سبز کنه ،ممنون❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم چیبگم شوکه شدم وقتی فهمیدم خدا برات جاشونا زودی سبز کنه ،ممنون❤

قربونت بشم ممنوون

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خب خدارو شکر ،ان شاءالله که زودتر حالت خوب بشه واین سری ی بارداری موفق داشته باشی

فدات بشم ممنون با دعاي شما

عزيزم بارداري تيكر گذاشتي ؟مباااااااركه 😍😍😍

اره لیانا جان ،😅😅 خیلی ممنون ،دعام کن ویژه

خيلي خوشحالم واست گلم انشاالله به سلامت بگذروني ني ني رو سالم بغل كني 🥰🥰💓💓😘😘

اره لیانا جان ،😅😅 خیلی ممنون ،دعام کن ویژه

عزيزم يادمه گفتي همسرم آز داد چسبندگي داشته و وضعيت بدتر شده 

دكتر اورولوژ رفتين ؟ يادته مورفولوژيش چند بود ؟ 

عزيزم يادمه گفتي همسرم آز داد چسبندگي داشته و وضعيت بدتر شده  دكتر اورولوژ رفتين ؟ يادته مورفو ...

اره لیانا جان چسبندگی داشت اومدم تهران دکتر ،بهم گفت به خاطر شرایطت ای وی اف کن که همسرم قبول نکرد بعد که دکتر دید اینجوریه بهش دارو داد برا چسبندگیش ،شربت برم هگزین ،مصرف کرد و اقدام کردیم

مورفولوزی43 درصد بود عزیزم ،البته قبل مصرف دارو بیمارستان بهمن مورفو 4 در صد بود

خیلی ممنون عزیزم دعا کن صحیح و سالم بتونم بغلش کنم ،ان شاءالله تو هم زود بتونی اقدام کنی و باردار بشی

اره لیانا جان چسبندگی داشت اومدم تهران دکتر ،بهم گفت به خاطر شرایطت ای وی اف کن که همسرم قبول نکرد ب ...

قربونت بشم انشاالله صحيح و سالم بغلش ميكني به چيزاي خوب فكر كن فقط 💋💋

لیاناجون الان بهتری عزیزم؟؟

بله عزيزم خداروشكر 💓