2777
2789
عنوان

داستان۱

| مشاهده متن کامل بحث + 5078 بازدید | 255 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر بزرگتر هروقت ک میرسید میگفت بابا خانواده شوهرم همش دارن راجعبش حرف میزنن همش دارن مسخرم میکنن میگن بابات این خواهرتو از کجا آورده ک هیچیش بهتون شباهت نداره من خسته شدم چقدر سرکوفت بشنوم اخه ....

خواهر دوم ک مثلا خانواده شوهرش سرآمده کل روستا بودن و نزدیک خونه پدری هرروز میومد و اوقات پدر و مادر و تلخ میکرد ک

بابا چرا انقد اینو لوس میکنی مگ ما با اون چ فرقی داشتیم شوهرش بده بره از دستش راحت بشیم چقد کنایه از در و همسایه بشنویم بسته دیگ ....

خواهر سومم ک جای خود داشت چون سنش پایین تر بود ب پسر  کدخدای ده بالا شوهر داده بودنش اخه پسره کدخدا یکم خوش اشتها بود یه مرده ۳۰ ساله یه دختره ۱۵ ساله رو عروسه خودش کرده بود

داداشا ام ک پی کار بودن و رو زمین و دامداری مشغول بودن و هروقت ک میرسیدن خونه از س سلام غر میزدن تا ش شام ک بخورن و بخوابن

مامان دختره ما از اون مامانای آروم و ساکت بود ک آخشو فقط خداش میفهمید و تو این بدبختی چشمش ب دهن شوهرش بود ک چ تصمیمی واسه ته تغاری میگیره

هرچی ب دخترش میگفت نوشین جان یکم خوددار باش انقد تو روستا نچرخ و سوال پیچ نکن مردم و

ولی گوش شنوای نوشین ۱۲ ساله بدهکار نبود

مشهدی حسینم  هرچی میگفت نازدختره بابا

بابا ناراحته

همه اذیت میکنن بابارو انقد از خونه بیرون نرو ب کار بقیه کار نداشته باش

ولی یه هفته یماه

اخه چقد تو خونه زندونی میموند ک ب جرم تفاوت با بقیه تنبیه بشه

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

بیرون برم بیام بقیشو میزارم😊

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

هم لایک هم ریپلای دوست دارم😆😆

ادامش😍

بازم نصفه😡😡 بیام بزنمت😠

😂😂😂

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..