2777
2789

من تو هفته بیست و سه هستم یه روز بچم شدید تکون میخوره هی بعد دوروزه خیلی کم و یواش تکون میخوره که شک میکنم که اصلا تکون خورده یا نه ،شما چجوریین؟تکون های نی نی چجوریه؟

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش

منم همینه

قبلا ک اصلا تکون نمیخورد دوهفتس شروع کرده 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
منم همینه قبلا ک اصلا تکون نمیخورد دوهفتس شروع کرده 

من تقریبا از بیست هفته متوجه میشم 

جدی شماهم یهو دو روز خیلی کم متوجه میشید؟مشکلی نیست یعنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم یه روز تکون میخوره چند روز تکون نمیخوره فکر کنم طبیعیه

اخی تازه دیدین ادم هی شک میکنه که این الان تکون نی نی بود یا نه

من تقریبا از بیست هفته متوجه میشم  جدی شماهم یهو دو روز خیلی کم متوجه میشید؟مشکلی نیست یعنی؟

اره .امروز شدتش بیشتر دیروزه 

اگر تو کار باشم و کار خونه کنم متوجه نمیشم 

نترس 

همه میگفتن چ تنبله کاری نمیکنه خداروشکر شروع شده

جفتت پایینه؟

من جفتم پایینه بخاطر همین بیشتر ضرباتو حس نمیکنیم تا بزرگتر بشه

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

طبیعیه عزیزم تا هفته ی ۲۶ تقریبا نظم خاصی نداره

ممکنه ۲روز تکون بخوره یه روز تکون نخوره

کم کم منظم تر و ریشتر میشه نگران نباش اصلا

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
طبیعیه عزیزم تا هفته ی ۲۶ تقریبا نظم خاصی نداره ممکنه ۲روز تکون بخوره یه روز تکون نخوره کم کم منظم ...

اخ جون یعنی از هفته بیست و شیش همش تکون میخوره؟وای  وقتی تکون میخوره ها یه نفس راحت میکشم

اخ جون یعنی از هفته بیست و شیش همش تکون میخوره؟وای  وقتی تکون میخوره ها یه نفس راحت میکشم

اره منم خیلی ضعیف بود حرکاتش

الان هفته ی ۲۸ هستم هرروز حس میکنم خداروشکر و ضربه های واضح تر

بعد از هروعده غذا به چپ دراز بکشی حس میشه قشنگ، یا وقتی آب یخ میخوری

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
اره منم خیلی ضعیف بود حرکاتش الان هفته ی ۲۸ هستم هرروز حس میکنم خداروشکر و ضربه های واضح تر بعد از ...

چه متن امضاتون زیباست😍