گلساm مدیر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 458 عنوان خانوما درمان سرد مزاجی چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 30 پست ۳ ساله ازدواج کردم خیلی به شوهرم سرد شدم خیلی هم دوسش دارم ولی توی رابطه سرد شدم اصلا اینطور نبودم...میشه راهنماییم کنین چیکار کنم؟😭 خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 1398/03/25 | 13:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44087 چقدر بخورم چندروز؟ اینو از یه متخصص طب سنتی باید بپرسی، چون زیاد خوردنش عوارض داره حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
mamidaniar عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 1113 من اصلا اینطوری نبودم دو سه ماهه اینجوری شدم شايد رابطه اتون طولاني نبوده هيشه سريع انجام شده همسرت خيلي گرم نبوده شايد جديدا استرس داري فكرت مشغوله
گلساm مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 458 ععع ددختر رو خودت كار كن شل نگير خودم خیلی ناراحتم ولی چاره ی کارمو نمیدونم... خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
گلساm مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 458 دارم واسه بارداری اقدام میکنم نمیدونم رازیانه و قرص گل و اینجرچیزا ضرر داره یانه خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
مژگان۱۳۷۷ عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 1331 من ٣ماه از اداره مرخصي گرفتم خونه بودم استراحت ميكردم آرامش داشتم خوب بودم دوب ... دغدغه ودلمشغولی خیلی تاثیر داره تو سردی خانمها
mamidaniar عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 1113 خودم خیلی ناراحتم ولی چاره ی کارمو نمیدونم... دكتر زنان كه كمك زيادي نميكنه من رفتم اما اگر فكر ميكني خودت نمي توني كاري كني برو سك س تراپي من خواستم برم بيمارستان صارم ويزيتش ٢٠٠ تومن
گلساm مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 458 اینو از یه متخصص طب سنتی باید بپرسی، چون زیاد خوردنش عوارض داره باشه ممنون خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
mamidaniar عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 1113 ببين اول بايد خسته نباشي آروم باشي تو خونه لباس هاي محرك و باز بپوش به خودت برس از همسرت بخواه نوازشت كنه آماده ات كنه شايد اولش بي ميل باشي يا حتي مثل من اصلا تحريك نشي اما كم كم آماده ميشي
mamidaniar عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 1113 من همسرم بهم ميگه تو اصلا نقاط حساس نداري!!!! مشكل منم اينه ديگه
گلساm مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 458 دكتر زنان كه كمك زيادي نميكنه من رفتم اما اگر فكر ميكني خودت نمي توني كاري كني ب ... چقدر گرون...اگر تا یکماه دیگه خوب نشدم میرم دیگه چاره ای نیست خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
گلساm مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 458 من همسرم بهم ميگه تو اصلا نقاط حساس نداري!!!! مشكل منم اينه ديگه دقیقا .. شوهرم میگه فک کنم تا چند ساله دیگه اصلا دوست نداشته باشی باهام رابطه داشته باشی ..این حرف ها هم روی آدم تاثیر میذاره خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
گلساm مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 458 ببين اول بايد خسته نباشي آروم باشي تو خونه لباس هاي محرك و باز بپوش به خ ... دلم برای همسرم میسوزه و بیشتر برای خودم...باشه اینکارارو هم میکنم هیچوقت فکر نمیکردم این مشکل پیدا کنم آخه خیلی فعال بودم خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
مژگان۱۳۷۷ عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 1331 من اصلا اینطوری نبودم دو سه ماهه اینجوری شدم دکتر رفتی؟احتمالا شرایط زندگی وخودت یه فرقی کردع تاثیر گذاشته
گلساm مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 458 دکتر رفتی؟ احتمالا شرایط زندگی وخودت یه فرقی کردع تاثیر گذاشته نه نرفتم.. شاید استرس درس و دانشگاه و دوری از مادرم باشه نمیدونم خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
mamidaniar عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 1113 به هر حال حواستو جمع كنحتي تطاهرم نكن تو رابطه سعي كن لذتم ببري كه واسه جفتتون بهتره از لحاظ روحي و رواني روي خودت كار كن