2777
2789
عنوان

مانتو با قیمت مناسب

191 بازدید | 18 پست

تو این شرایط بد اصلا دوست ندارم خیلی همسرمو تحت فشار بذارم خنمای تهرانی جایی رو میشناسید که مانتو تابستانی با قیمت مناسب بفروشن؟ 

خدایا بسه دیگه ...

من از شابدالعظیم یه هفته پیش گرفتم ۴۸تومن‌بود مانتواهاش خیلی ام خنک و خوشگله

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوجای شاه عبدالعظیم- پاساز سر حرم و میگی

اره اون که دو طبقه س یه درش میخوره به حرم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
چه خوب  من که مانتو زیر ۱۰۰ هیج جا پیدا نمیکنم

اره خیلی ام قشنگه منتهی من خونه مامانم استراحتم

چند روز دیگه برم خونه عکسشونو میزارم

وا چرا

تاپیک اخرمو بخونید دوستان نظر بدید..الانم قهریم باهم اصلا حرف نزدیم

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄