2777
2789
عنوان

پولدار شوید

718 بازدید | 77 پست

https://pecmoney.icu/3292238834734/

یه شبه میلیونر شوید.

بالینک بالا ثبت نام کنید👆

برای دوستانی که احتیاج به پول دارن.

تبلیغ ببینید پول دریافت کنید

از طریق مرورگر کروم وارد شوید.

درآمد روزانه حداکثر ۵میلیون

وقتی لینک بالا رو تو مرورگر کروم سرچ کنید صفحه رو فارسی ترجمه کنید ثبت نام کنید.

برای ثبت پول باید تا16 دلار برید جلو 16دلار 16 دلار پولتون ذخیره میشه برای اولین بار باید 150 دلار باید ذخیره کنید که حدودا 1ساعت طول میکشه بعد از این هر وقط دوست داشتید میتونید پولتون برداشت کنید

میشه لطفا یهصلوات برای تو راهیم بفرستین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی پول میده ؟😕

نه شما تبلیغ هاشون نگاه می‌کنی کد داره میزنی یعنی داری تبلیغ نگاه می‌کنی هر۱۰تبلیغ۱دلار

من نفهمیدم چجور وچی روثبت کنم

عزیزم لینک بالا رو کپی کن تو مرورگر کروم سرچ کن صفحه رو ترجمه فارسی بزن و ثبت نام کن....

بعد زده مشاهده تبلیغات شما تبلیغ نگاه می‌کنی از وقتی که میزارید پول دریافت می‌کنی

خیلی حجم میخواد؟

نمی‌دونم من دیروز ثبت نام کردم۳ملیون برداشت کردم مطمعن شدم حقیقت داره لینکش اینجا گذاشتم

نمیدونم چرا هیچوخ حس خوبی ب این یه شبه پولدار شدنا نداشتم 😐

بخدا منم حس شمارو داشتم ولی وقتی فهمیدم الکی نیست گفتم بزارم شاید کسی به پول احتیاج داشته باشه از این راه بتونه پول در بیاره

عزیزم لینک بالا رو کپی کن تو مرورگر کروم سرچ کن صفحه رو ترجمه فارسی بزن و ثبت نام کن.... بعد زده مش ...

اونوقت چه جوری به حساب میریزه پولو؟

کلاهبرداری نباشه بدتر پولامون رو از حسابمون دربیاره؟

مال کدوم کشوره؟

توی بانک داخلی باید حساب داشته باشیم یا خارجی؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤
اونوقت چه جوری به حساب میریزه پولو؟ کلاهبرداری نباشه بدتر پولامون رو از حسابمون دربیاره؟ مال کدوم ...

عزیزم منم حس شمارو داشتم گفتم شاید کلاه برداری بخاطر همون شماره حساب یه بانک که توش پول نداشتم دادم