2777
2789
عنوان

چرا یهو همه چیز بهم ریخت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 85 پست
حالا کی بهت گفته سرطان داری؟پیش چنتا دکتر رفتی

دوبار سونو انجام دادم

نمونه برداری

جواب کاملا واضحه

پیش دوتا دکترم بردم

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡

ابجی من رفت پیش دکتر سینشو معاینه کرد گفت خانم چنتا غده تو سینته وخطرناکه،خواهرم از ترس واسترس شب وروز نداشت تابردیمش پیش یه دکتر فوق تخصص گفت هیچ مشکلی نداره،حالام شمابرو پیش فوق تخصص خوب شاید اصلا مشکلی نداشته باشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خانواده ما اکثرا سرطان میگیرن 

چند روز پیش بیمارستان همراه مریض رفتم برا شیمی درمانی خالم برای اولین بار 

متاسفانه خیلی دیر اقدام کرده با اونکه میدونست سرطان داره ولی روحیش عالیه میگه خوب میشم 

اون وقت شما انقدر ناامیدی 

وای خدا .سنیم نداری. منم قرار بود مهاجرت کنم برم نروژ پزشکی بخونم.الان فهمیدم باید بستری شم بخش اعص ...

مرسی عزیزم

کادر درمانم و خوشبختانه دوست پزشک زیاد دارم

ممنون❤🌻

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
ابجی من رفت پیش دکتر سینشو معاینه کرد گفت خانم چنتا غده تو سینته وخطرناکه،خواهرم از ترس واسترس شب ور ...

رفتم پیش فوق تخصص

دوشنبه باز نوبت سونو دارم بررسی شه تا چه حد متاستاز داره

دعا کن 

تو خانواده ما اکثرا سرطان میگیرن  چند روز پیش بیمارستان همراه مریض رفتم برا شیمی درمانی خالم ب ...

منم همیشه به همه روحیه میدادم

ولی نمیتونم

واسه خودم نمیتونم

خب تو زود فهمیدی وکاملا قابل درمانه اصلا نگران نباش عزیزم ،امید به خدا وتوکل کن 

زود نیست

متاستاز داده لعنتی 

یه قصه ی تلخ من پر از زندگی بودم همه لحظاتی که برای آیندم رویابافی میکردم این لعنتی داشت ریشه میکر ...

😢😢😢ناامید نباش درمان میشی حتما روحیه ات رو ببر بالا خدا بزرگه

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
چرا بیخیال کنکور شدی حالا؟  دایی من 4 ساله سرطان داره  همه یادشون رفته مریضیش رو  ...

من نمیتونم

من خیلی ضعیفم ازنظر روانی

من نمیتونم