2777
2789
عنوان

چرا یهو همه چیز بهم ریخت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 85 پست
عزیزم خودتو نباز خیلیا هستن با وجود سرطان عمر طولانی دارن. علم پیشرفت کرده دیگه مثل سابق نیس. فقط نب ...

چه عمری آخه؟

من یه دکتر معمولی رو دوس نداشتم برم

حالا باید آواره بیمارستانا بشم

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی که خوب بشی نگران نباش،توکلت بخدا باشه چه نوعی؟ علایمت چی بود ؟ 

هبچ علائمی!

یکم گرفتگی صدا و مشکل بلع فقط

خیلی کم

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
خیلی خطرناکه؟پیشرفتس؟

باید تیروییدو برداشت کامل

کنار رگ کاروتید متاستاز داده

حتی ممکنه به تارهای صوتیم آسیب بزنه

چرا بیخیال کنکور شدی حالا؟ 

دایی من 4 ساله سرطان داره 

همه یادشون رفته مریضیش رو 

خیلی هم ادم موفق و سرشناس و مشهوریه 

ناامید نباش توکل کن به خدا 

عمر دست خداست تا زنده هستیم باید تلاش کنیم 

عزیزم😔 اتفاقا حتما برنامه هات رو دنبال کن.بی محلش کن تا همونجوری که اومده بره.بخدا معجزه وجود داره ...

با سونو

رفتم چکاپ

واسه پزشکی قبول شدن باید یه سال درس بخونی با نهایت تمرکز

اما من هرلحظم شده گریه

۲۷

وای خدا .سنیم نداری.

منم قرار بود مهاجرت کنم برم نروژ پزشکی بخونم.الان فهمیدم باید بستری شم بخش اعصاب و روان . 

من البته مشکلم درحد شما نیست ولی میتونم تا یه جایی حالتو درک کنم.

امیدوارم هرچی زودتر حالت بهتر شه.همشهریم که هستیم...من خواهرم پزشکه اگر کمکی خواستی حتما اطلاع بده