تامیلاجووون مدیر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1057 عنوان چرا یهو همه چیز بهم ریخت😔 | مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 85 پست من کلی کتاب خریدم من کلی فیلم دانلود کردم مشاور گرفتم من شروع کردم برای کنکور۹۹که به رویام برسمکه لذت درمان رو بچشمکه پزشک شماما یهو همه چیز بهم ریختزندگی خیلی بی رحمهتوی آروم ترین لحظات یهو همه چیزو میریزه بهمسرطان همه چیزو نابود کردهمه نقشه ها و برنامه ها رو دود کردکاش ازاول وجود نداشتمکاش هیچ خانواده ای نداشتمکاش رویایی وجود نداشت. بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡ 1398/03/25 | 01:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تامیلاجووون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1057 چه نوع سرطانی تیرویید همراه با متاستاز بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
تامیلاجووون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1057 عزیزم خودتو نباز خیلیا هستن با وجود سرطان عمر طولانی دارن. علم پیشرفت کرده دیگه مثل سابق نیس. فقط نب ... چه عمری آخه؟من یه دکتر معمولی رو دوس نداشتم برمحالا باید آواره بیمارستانا بشم بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
paridokht16 عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 435 تیرویید همراه با متاستاز عزیزم نگران نباش خدادرد رو داده درمونم داده،فقط توکل کن به خودش وباامید خودتو درمان کن شک نکن خوب میشی
تامیلاجووون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1057 الهی که خوب بشی نگران نباش،توکلت بخدا باشه چه نوعی؟ علایمت چی بود ؟ هبچ علائمی!یکم گرفتگی صدا و مشکل بلع فقطخیلی کم بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
تامیلاجووون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1057 خیلی خطرناکه؟پیشرفتس؟ باید تیروییدو برداشت کاملکنار رگ کاروتید متاستاز دادهحتی ممکنه به تارهای صوتیم آسیب بزنه بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
آذردخت_جهانی عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 5501 عزیزم😔اتفاقا حتما برنامه هات رو دنبال کن.بی محلش کن تا همونجوری که اومده بره.بخدا معجزه وجود داره.چطور متوجه شدی؟اگه دلت خواست بگو
درگذشت عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 13910 چرا بیخیال کنکور شدی حالا؟ دایی من 4 ساله سرطان داره همه یادشون رفته مریضیش رو خیلی هم ادم موفق و سرشناس و مشهوریه ناامید نباش توکل کن به خدا عمر دست خداست تا زنده هستیم باید تلاش کنیم
paridokht16 عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 435 هبچ علائمی! یکم گرفتگی صدا و مشکل بلع فقط خیلی کم حالا کی بهت گفته سرطان داری؟پیش چنتا دکتر رفتی
تامیلاجووون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1057 چن سالته عزیزم؟ ۲۷ بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
آذردخت_جهانی عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 5501 باید تیروییدو برداشت کامل کنار رگ کاروتید متاستاز داده حتی ممکنه به تارهای صوتیم آسیب بزنه حتما حتما حتما یه سر پیش دکتر لاریجانی هم برو
تامیلاجووون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1057 وای خدا نگو چی شد فهمیدی سرطان داری . خیلی اتفاقی رفتم چکاپبا سونو بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
تامیلاجووون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1057 عزیزم😔 اتفاقا حتما برنامه هات رو دنبال کن.بی محلش کن تا همونجوری که اومده بره.بخدا معجزه وجود داره ... با سونورفتم چکاپواسه پزشکی قبول شدن باید یه سال درس بخونی با نهایت تمرکزاما من هرلحظم شده گریه بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
تامیلاجووون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 1057 حتما حتما حتما یه سر پیش دکتر لاریجانی هم برو اصفهان هستم من بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
00تافی00 عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 9305 ۲۷ وای خدا .سنیم نداری.منم قرار بود مهاجرت کنم برم نروژ پزشکی بخونم.الان فهمیدم باید بستری شم بخش اعصاب و روان . من البته مشکلم درحد شما نیست ولی میتونم تا یه جایی حالتو درک کنم.امیدوارم هرچی زودتر حالت بهتر شه.همشهریم که هستیم...من خواهرم پزشکه اگر کمکی خواستی حتما اطلاع بده