2777
2789
عنوان

عکس آتلیه در بارداری

381 بازدید | 11 پست

سلام

بچه ها من میخوام برم آتلیه عکس بارداری بگیرم

موهامو سشوار میدم ارایشگاه بکشه ولی ارایش صورتمو میخام خودم انجام بدم. در حد معمولی بلدم.  قیافمم معمولیه.پوستمم خیلی عالی نیست ایراد هم داره. بنظرتون خوب درمیاد عکسم با ارایش معمولی؟ راستی مژه هم ندارم😞

لاک هم باید بزنم حتما؟ ناخونامم کوتاه کوتاهه 😟😟😩😞😞

چقدددیر داری میری   قیافتو ارایشم نکنی با فتوشاب درست و راسی میکنن بنظرم ساده بری شیک تره منم تو تیر میرم ب امیدخدا

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدددیر داری میری   قیافتو ارایشم نکنی با فتوشاب درست و راسی میکنن بنظرم ساده بری شیک تره منم ت ...

منم حس میکنم برا بارداری خیلی صورتم ارایشش غلیظ نباشه بهتره. بدون مژه بد نیست؟

ان شاءالله 

والله جور نشد زودتر برم. دیرمون گرفت

منم حس میکنم برا بارداری خیلی صورتم ارایشش غلیظ نباشه بهتره. بدون مژه بد نیست؟ ان شاءالله  وا ...

ن واقعا تو بارداری سادگی قشنگ تره

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
والله اگر میشد میکردم😜😩😄

خواهرم انجام داده که میگم 😐تازه اونم نشسته توخونش یه عکس ارایش کرده از قبل توگوشی داشت که خیلی ازش خوشش می امد فرستاد یه پیج تو اینستا اونم براش کلی عکس فرستاد که انتخاب کن با توجه به هیکل و لباس یکیو انتخاب کرد واسش فرستاد اونم رفت بزرگ کرد زد اتاقش

ولی بری خودت بگیری خاطره اش یه چیزه دیگست😍😍😉

خواهرم انجام داده که میگم 😐تازه اونم نشسته توخونش یه عکس ارایش کرده از قبل توگوشی داشت که خیلی ازش ...

چقدر جالب بود کارش

استراحت مطلق بود؟

منم دوست دارم خودم برم اگر جور بشه ان شاءالله