2777
2789
عنوان

خودتونو بذاريد جاي من

184 بازدید | 21 پست

من و شوهرم خانواده هامون از نظر مالي تا حدودي با هم فرق دارن هميشه كه بحثمون ميشه اينو به رخ من ميكشه امروزم سر يه موضوعي عصباني شد برگشت گفت تو لياقت زندگي كردن با منو نداري يه مصرف كننده اي صرفا هيچچچ نقشي تو پيشرفت من نداشتي

من واقعا دلم شكست و ناراحت شدم واي هيچي نگفتم بازم سر ناهار چند بار گفت چرا تو فكري گفتم نه تو فكر نيستم هيچي نتونستم بگم

واقعا شما جاي من بودين چيكار ميكردين

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال ...تو دعوا آدم همه چیز میگه ...ولی سعی کن یه کاری کنی به چشمش بیاد

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

شرایط رو باید هرجور شده تغییر بدی...با ناراحتی و سر انداختن پایین نمیشه... اگه آدمه بشین درست باهاش صحبت کن...اگه نیست برو درس بخون سر کار پیشرفت کن نذار بزنه تو سرت...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

بگو یه مثل هس میگه زن گردنه مرد سر، اگه من نباشم نمیتونی‌ سر جات وایسی، اگه پیشرفت کردی به خاطره حمایتهای من بوده

بماند كه گاهي اميدي به اين زندگي نيست, بماند كه لبخندو ارامشم دائمي نيست..
نقطه ضعف دادی دستش قشنگ مشخصه نقطه ضعف زندگیت اینه نزار ازش سواستفاده کنه

اتفاقا من هميشه دفاع ميكنم ولي واقعيته خب

با گریه و عصه و این چیزی حل نمیشه  شرایط ات رو نمیدونم  دنبال پیشرفت باش مثلا ادامه تحصیل ...

اره دقيقا خودمم تو اين فكرم