ازم پرسیده بودین که برای برداشتن سیبیل از چی استفاده کنیم ؟ من خودم از موبر سینره استفاده میکنم که یه ماده ی سفید رنگه که میزنم به ناحیه ای که موی زائد داره ... بعد 15.20 دقیقه با کاردکی که توی جعبش هستش پاک میکنم با دستمال هم میتونید پاک کنید ..که تمام موهای سیبلم میره 😄😄 از این موبر میتونید برای برداشتن موهای سیبیل. دست . پا .شکم .زیربغل و ناحیه ی شرمگاهی استفاده کنید البته بهتره اول مقداری از این موبر رو روی دستتون امتحان کنید که ببینید بهش الرژی دارید یا نه .... خیلی ها از وکس و شمع استفاده میکنن بهتره استفاده نکنین چون پوست رو به مرور زمان شل میکنه البته استفاده از وکس 6 ماه یکبار اشکالی نداره اما اون کسایی که 2 هفته یکبار استفاده میکنن پوستشون شل میشه برای از بین بردن موهای صورتم از بند میتونید استفاده کنید .. من از بند و موبر سینره استفاده میکنم 😍
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اگهی چراا 😂 کی از این دوستا داره مثل من بیاد براتون از تجربیاتش بگه والا😂❤
منم تجربه مو بگم
تا حالا با کسی که صورتشو با موبر زده روبوسی کردین
خیییییلی حس بدیه انگار کاکتوسو می بوسی
در آن واحد 1000تا تیغ میره تو صورتت
من چند نفر از آشنایان این کارو می کنن
تا حالا بهشون نگفتم
ولی خیلی بده
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮