2777
2789
عنوان

موبر 😍 تجربه ی من ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 51 پست
نیم سااعت عزیزم لطفا مشاوره ندین نیم ساعت بمونه موبر روی پوست فاتحه پوسترو باید خوند پنج تا هفت دقیق ...

میدونم خوشگلم من واسه خودمو گفتم وگرنه 15 دقیقه باید بمونه و حتی کمتر 

یک سیبیلویی بودم من 😂😂 بزور موهاش کنده شد 😂

موبر سینره وکس چیه؟؟؟ یعنی مثل مومه؟؟

وکس مثل شمع میمونه که میزنن روی پوست یهو میکشن  وای انقد درد داره😣😣 مخصوصا اگه اون کسی که برات میزنه دیوونه باشه و سریع بکشه 😵😵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش عزیزم ❤ ژیلت واقعا چرته استفاده نکن هم تیره میکنه هم موهارو ضخیم تر میکنه

عزیزم منم کرم ومبر سینره میزنم.راضیم

و اینکه یکی دو سالی هم هست ک از پودر تیزبر واسه پا و بکینی و گاهی زیر بغل استفاده میکنم

باز راضی ام

اصلا خوشم نمیاد ژیلت بکشم

مگه عجله داشته باشم😤

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
بهترین کارو میکنی خوشگلترینم❤

😊😊😊😊

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
یه کرم رو چندبار میشه استفاده کرد عزیزم؟

وقتی میزنید به ناحیه ای موی زائد داره بعد 15 دقیقه بر میدارید و اون مقداری که روی موی زائدتون بوده رو میریزید دور 

یک تیوپ موبر رو هم بستگی به استفادتون داره مثلا من فقط برای سیبیلام استفاده میکنم که 10.15 دفعه میشه