2777
2789
عنوان

موبر 😍 تجربه ی من ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تجربه مو بگم  تا حالا با کسی که صورتشو با موبر زده روبوسی کردین خیییییلی حس بدیه ان ...

اونا حتما موهای صورتشون خیلی ضخیمه که موبرم میزنن اما ریشه باز میمونه این افراد فقط باید وکس کنن 

عزیزم من واسه زیربغل و بیکینی کرم ویت استفاده کردم طبق دستورالعملش نصفه نیمه تمیز کرد😐😐😐😕😕

کرم موبر سینره رو حتما امتحان کن من راضی ام ازش قیمتشم مناسبه که 15 تومنه ولی قبلش حتما روی دستت امتحان کن اگه دیدی قرمز شد یا جوش زد دیگه استفاده نکن چون ممکنه الرژی داشته باشی بهش عزیزدلم ❤

موبر بهترین گزینس از نظر من چون به مرور زمان هم موهارو کم میکمه هم نازک ترشون میکنه بر  عکس وکس که پوستو شل میکنه ❤ لیزر الکساندرا هم خوبه 

موفق باشی خوشگلترینم❤

کرم موبر سینره رو حتما امتحان کن من راضی ام ازش قیمتشم مناسبه که 15 تومنه ولی قبلش حتما روی دستت امت ...

مرسی مهربونم ممنونم از توضیحاتت ان شاالله این یکی کارساز باشه واقعا کلافه شدم...لیزر فعلا نمیتونم کنم

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩

اصلا به درد نمیخوره

نتهنها شل نمیکنه

از ریشه کنده نمیشه و‌کلفت تر میشه

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
نه عزیزم بهتر از ژیلت هستش من خودم قبلا از ژیلت استفاده میکردم که تیره کرد😳  یک مرتبه بزنین ک ...

نیم سااعت عزیزم لطفا مشاوره ندین نیم ساعت بمونه موبر روی پوست فاتحه پوسترو باید خوند پنج تا هفت دقیقه زمانشه حتی اگه مثلا یکی موهاش ضخیم باشه که بخواد ده دقیقه بزاره باید موبری که زمانش اینو توجیح کنه بزاره میسوزه پوست 

تنها یکی خواهد ماند، که از من قوی تر است                  و تو را از او گریزی نیست ؛ از دیر باز می شناسمش نامش تنهایی است .....
اصلا به درد نمیخوره نتهنها شل نمیکنه از ریشه کنده نمیشه و‌کلفت تر میشه

اولین باره میشنوم عزیزم کدوم برند استفاده کردین ؟

کسایی که موهای ضخیمی دارن بهتره از وکس استفاده کنن ولی کسایی که موهای نازک تری دارن بهتره از موبر استفاده کنن

اولین باره میشنوم عزیزم کدوم برند استفاده کردین ؟ کسایی که موهای ضخیمی دارن بهتره از وکس استفاده کن ...

موبر سینره

وکس چیه؟؟؟

یعنی مثل مومه؟؟

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️