2777
2789
عنوان

موبر 😍 تجربه ی من ❤

681 بازدید | 51 پست

سلام سلام خوشگلا حالتون چطوره ؟

ازم پرسیده بودین که برای برداشتن سیبیل از چی استفاده کنیم ؟ من خودم از موبر سینره استفاده میکنم که یه ماده ی سفید رنگه که میزنم به ناحیه ای که موی زائد داره ... بعد 15.20 دقیقه با کاردکی که توی جعبش هستش پاک میکنم با دستمال هم میتونید پاک کنید ..که تمام موهای سیبلم میره 😄😄 از این موبر میتونید برای برداشتن موهای سیبیل. دست . پا .شکم .زیربغل و ناحیه ی شرمگاهی استفاده کنید البته بهتره اول مقداری از این موبر رو روی دستتون امتحان کنید که ببینید بهش الرژی دارید یا نه .... خیلی ها از وکس و شمع استفاده میکنن بهتره استفاده نکنین چون پوست رو به مرور زمان شل میکنه البته استفاده از وکس 6 ماه یکبار اشکالی نداره اما اون کسایی که 2 هفته یکبار استفاده میکنن پوستشون شل میشه برای از بین بردن موهای صورتم از بند میتونید استفاده کنید .. من از بند و موبر سینره استفاده میکنم 😍 

سوالی داشتید در خدمتم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای بیکینی پوست رو تیره نمیکنه ؟ واقعا تاثیر داره با یک مرتبه زدن؟ یا چند بار باید بزنیم تا تمیز شه

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️

من که رفتم پشت لبمو شش جلسه هر جلسه 10 هزار تومن لیزر کردم. الانم دیگه درنمیاد و راحتم

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
من که رفتم پشت لبمو شش جلسه هر جلسه 10 هزار تومن لیزر کردم. الانم دیگه درنمیاد و راحتم

عه جدی؟ برای موهای صورتم میشه؟ درد هم داشت؟؟ آرایشگاه این کارو کردی؟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
برای بیکینی پوست رو تیره نمیکنه ؟ واقعا تاثیر داره با یک مرتبه زدن؟ یا چند بار باید بزنیم تا تمیز شه

نه عزیزم بهتر از ژیلت هستش من خودم قبلا از ژیلت استفاده میکردم که تیره کرد😳 

یک مرتبه بزنین که موها از بین میره ولی بستگی به ضخامت موتون هم داره مثلا برای بعضی ها نیم ساعت باید بمونه 

ولی برای اینکه در نیاد بهتره 2 هفته یکبار یا یکماه یک بار بزنین من خودم الان نزدیک 1 ساله که هر ماه سیبیلامو با موبر بر میدارم و رشدش خیلی کم شده و موهاش نازک شده 

درد نداشت

موهایی که هی روی سرمون داره سفید میشه ارث بابامون نیست🧓🧓 حرف های توی دلمونه❤❤❤