2777
2789
عنوان

سیاهی قوزک پا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14725 بازدید | 45 پست
وقتی میزنی پلاستیک ببند روش حواراب بپوش من اینکار میکنم خوب میشه ولی باز یکم بشینم روش سیاه میشه سری ...

شما با چند بار استفاده خوب میشه؟

(حالی خوش باش و عمر بر باد مده)#توکلت علی الله  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دارم استفاده میکنم ولی یادم میره مداوم بزنم مامانم استفاده کرد بهتر شده. بله ترک جی

ممنونم گلم.مکافاتی داریماااا

من این مشکلو داشتم، رفتم متخصص پوست، پماد بهم داد، یه مدت زدم، پوست روی غوزک پام جدا شد، خیلییی بهتر ...

خب کرمتو ب ما هم بگوووو😢

گفت آرد گندم و با تخم مرغ قاطی میکرده و شب به پاش میزده و روشو میبسته. خیلی تعریف کرده بود اسکرینشو ...

کاش پیدا میشد ک دقیق میدونسیم چیکار کنیم.البته نمیدونم چرا بعضی از روش ها واسه بعضیا خوب جواب میده واسه بقیه نه😒

شما با چند بار استفاده خوب میشه؟

من همه چی میزنم گاهی وازالین آبلیمو گاهی کرم بره موم یه هفته پست سر هم بزنم خوب میشه تقریبا 

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
کاش پیدا میشد ک دقیق میدونسیم چیکار کنیم.البته نمیدونم چرا بعضی از روش ها واسه بعضیا خوب جواب میده و ...

دقیقا همین بود، آرد گندم معمولی با تخم مرغ، چیز دیگه اضافه نمیکرده، روشو میبسته و صب که پامیشده میشسته

حالا اگه گفت😕

من خودم دو سال پیش رفتم دکتر بهم ی کرم ساختنی داد قشنگگگگ ب ی هفته خوبه خوب شد قوزک پام ولی چون رعایت نکردم باز برگشت.دکتره هم نوبتاش سه ماهه است حوصله ندارم باز برا ی کرم برم پیشش😐

اسم پماد و ميگي بهمون؟

از این پمادهای ترکیبی بود که داروساز طبق نسخه ی پزشک میسازه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...