2777
2789
عنوان

سیاهی قوزک پا😭

14723 بازدید | 45 پست

دوستان کسی هست ک سیاهی قوزک پاش رو رفع کرده باشه؟؟؟من پای راستم روش میشینم قوزکش سیاه شده اعصابم خرده.ممنون میشم اگه تجربه ای دارین ب منم بگین

(حالی خوش باش و عمر بر باد مده)#توکلت علی الله  

میگن هرروز کرم جی بزنین وجوراب بپوشین خوب میشه

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم میگفت یه مدت پماد زینک اکسید زده به قوزک پاش سفید شده.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

منم اینجورم ینفر یه پیشنهادی تو نی نی سایت داد من ازش اسکرین شات گرفتم، گفت خودش انجام داده و نتیجه ...

میشه ب منم بگین؟

(حالی خوش باش و عمر بر باد مده)#توکلت علی الله  
منم اینجورم ینفر یه پیشنهادی تو نی نی سایت داد من ازش اسکرین شات گرفتم، گفت خودش انجام داده و نتیجه ...

چ پیشنهادی؟گلیسیرین؟

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
من گلیسیرین ابلیمو زدم حدودا 5 شب ولی انگار نه انگار

وقتی میزنی پلاستیک ببند روش حواراب بپوش من اینکار میکنم خوب میشه ولی باز یکم بشینم روش سیاه میشه سریع منم پای راستم فقط

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
ممنون گلم.استفاده میکنم

برای دوستم نتیجه داد خیلی قوزک پاش سیاه بود بازم از داروخانه رفتی بپرس.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

شما خودتون استفاده نکردین؟کرم ترک جی؟؟؟

من دارم استفاده میکنم ولی یادم میره مداوم بزنم مامانم استفاده کرد بهتر شده. بله ترک جی

من این مشکلو داشتم، رفتم متخصص پوست، پماد بهم داد، یه مدت زدم، پوست روی غوزک پام جدا شد، خیلییی بهتر از اولش شده، حیف که تنبلیم اومد یه مدت دیگه ادامه بدم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...