2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینین بفرستم یانه

82 بازدید | 14 پست

ما دیروز یه  تور رفتیم یه چندتا عکس دسته جمعی با گوشی من گرفتیم بعد اینا گفتن به ما بدین

الان برم تو پی وی یکی از ان پسرا بفرستم یا نه

دیروز حس کردم ازم خوشش امده😅

یا اگه خودشون خواستن بدن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه توام خوشت اومده ازش براش بفرست و زیرش بنویس من فقط برا شما فرستادم 

اگه بقیه اقایونم میخان خودتون زحمتشو بکشید

این جمله اخر

اون تیریه که میزنی به قلب کوچیکش و چیکه چیکه خون میریزه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

بنظرم ضایعه با خودش نمیگ چرا برا من فرستاده؟

اخه خودشون گفتن به ماهم بدین میتونمم ندم ولی حس کردم خوشش امده ازم چون ادم خجالتی ای بود ولی با من شوخی میکرد

اگه توام خوشت اومده ازش براش بفرست و زیرش بنویس من فقط برا شما فرستادم اگه بقیه اقایونم میخان خودتون ...

اخه دیروز خیلی روم زوم بود حس کردم خوشش امده شاید چون ادم ارومی بود ولی بامن شوخی میکرد اول کنار اسمم یه خانم میگذاشت دیگه اخرا اونم حذف کرد

چی بگم بنظرت بعد نمیگه چرا برای بقیه نفرستادی؟یه جوری بگم برای شما فرستادم بی زحمت به دوستاتونم بدید

هیچی نگو/بفرست بگو عکس خدمت شما. گفتم شاید بخوای یادگاری نگه داری

اخه دیروز خیلی روم زوم بود حس کردم خوشش امده شاید چون ادم ارومی بود ولی بامن شوخی میکرد اول کنار اسم ...

اول اینکهذبا این تفاسیر بله دیگه مشخصه اون از شما خوشش اومده

فقط جسارت نباشه شما با اون عشقتون که باهم بودید کات کردید که دارید به نفر جدید فکر میکنید دیگه

حتما همینطوره وگرنه این کار ها از یه خانم باشخصیت خیلی بعیده

انشالا خیر باشه برات

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

اول اینکهذبا این تفاسیر بله دیگه مشخصه اون از شما خوشش اومدهفقط جسارت نباشه شما با اون عشقتون که باه ...

خواهش میکنم متاسفانه اره🥲

این ادمم شاید پیشنهاد بده اصلا قبول نکنم چون اهل دوستی واشنایی بی هدف نیستم 

ولی مهم اینه ببینم حسم چقدر درست تشخیص داده

خواهش میکنم متاسفانه اره🥲این ادمم شاید پیشنهاد بده اصلا قبول نکنم چون اهل دوستی واشنایی بی هدف نیست ...

حس تون درسته

شک نکن

ولی تشخیص اینکه اون ادم ، ادم درستیه یا نه دیگه دست شماست

چیزی که از شما مشخصه معلومه یا ادم فوق العاده با اعتماد بنفسی هستید یا یه کوچولو هیجان زده و جوگیر .

از جواب من ناراحت نشو

ماهمدیگه رو نمیشناسیم پس کینه ای نسبت به هم نداریم

فقط خواستم تلنگر بزنم که اگه خدا نکرده اهل گرفتن تصمیمای هیجانی و لحظه ای هستی یه کم بیشتر صبر کن تا باز ادم اشتباه تو زندگیت نیاری

برقرار باشید و خوشحال 

هیچی نگو/بفرست بگو عکس خدمت شما. گفتم شاید بخوای یادگاری نگه داری

سلام وقتتون بخیر  
چندتا عکس و فیلم از تور رفتینگ با گوشیم گرفته شده بود. قرار بود برای گروه شماهم ارسال کنم اگر خواستید با دوستانتون به اشتراک بذارید.

اینو گفتم

جواب

سلام وقت شما هم بخیر باشه، ممنون از شما 🌷 لطف کردید

فکرکنم اشتباه کردم حسشو