2777
2789
عنوان

ادم يه چيزايي ميشنوه ميترسه😨

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 169 پست
من اصلا اعتقاد نداشتم اما مادرم يبار دعاگرفته بود واسه جداييه منو دوس پسرم از هم جداشديم يجوري از چ ...

واييييي😨😨

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️
میریم پیش دعانویس میگیم یه سرکتاب باز کن ببین برامون دعا نوشتن یانه اوناهم اسم خودمون بامادرمونو میپ ...

خب مشکل اینجاس همه دعا نویس ها وارد نیستند بعضی هاشون کلاهبردارند 

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اعتقاد ندارم ولی گاهی وقتا آدم یچیزی میبیته که اعتقاداتش زیر سوال میره😳

دقيقا

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️
میریم پیش دعانویس میگیم یه سرکتاب باز کن ببین برامون دعا نوشتن یانه اوناهم اسم خودمون بامادرمونو میپ ...

اها فک کردم خودتون بلدید

منم چند وقت پیش خیلی حالم بد بود

یعنی روز ب روز ضعیفتر میشدم

۱۰تا پله میخواستم برم بالا نفسم میگرفت وسطش مینشستم

چشام سیاهی میرفت.سرگیجه داشتم.عصبی میشدم الکی.و گیر میدادم.اشتها نداشتم.میترسیدم

کلا خیلی داغون بودم

یکی گف برید پیش دعا نویس رو طالعمو باز کرد گف دعا برات درست کردن 

دیگه بعدش خوب شدم😐

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
منم اعتقادنداشتم یعنی کلافامیلن اعتقادنداریم ، ولی کاش داشتیم اینچندسال زندگیم به بادنمیرف منم طلسم ...

دشمني با كسي داشتي؟؟؟؟ 

چجوري باطل كردي؟؟

من اعتقاد نداشتم اصلا نمیدونستیم دعاچیه تا اینکه واسمون نوشتن و الانم نزدیک ۱۵ ساله ک هرماه مینویسن ...

چیکار می کنی اینقدر زود باطل می شه؟

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
از مشکلاتی ک یهو سرراهمون قرار میگیره از دعاهایی ک پیداکردیم خیلی دعاها دیگ تو کاغذ نیستن بعضیارو ...

منم تو همه کارام گره افتاده همه کارام😔 تازگیام تند تند مریض میشم ازنظر روحیم ریختم بهم 

ممکن دعا باشه؟🤔

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹  ❤❤
خدا که نمیاد دعاهای مارو باطل کنه حتی دعا از قرآنم میگن هست که واسه کار بد اما متاسفانه هست من اع ...

واي😨😨😨

اها فک کردم خودتون بلدید منم چند وقت پیش خیلی حالم بد بود یعنی روز ب روز ضعیفتر میشدم ۱۰تا پله می ...

من رفتم پیش یک دعا نویس یک حرفی بهم زد ولی هنوز اقدام نکردم والا خدا هست بنده خدا چیکارس😉😂 البته مت به خاطر شیطنت همه جیو امتحان میکنم یک بارم تا روت امتحان کردم😑😑😂 فقط یک‌چیزهایی گفت خیلی راست بود نمیدونم از کجا اورده بود بعد دیدم تو همه فالاش میگه خواستن خفش کنم

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
اها فک کردم خودتون بلدید منم چند وقت پیش خیلی حالم بد بود یعنی روز ب روز ضعیفتر میشدم ۱۰تا پله می ...

بله میگم که مشکلات و تغییرات ناگهانی بدون دلیل و علت اکثرا از دعا هستش خیلیا باورندارن حقم دارن

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍
چیکار می کنی اینقدر زود باطل می شه؟

خیلی وقتا شده ک تا ۲۰ روز هم جواب نگرفتیم بعضی وقتا شده مثلا تو زیر یک هفته باطل شده

والا کاری ک دعا نویس میگه رو میکنیم

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍