2777
2789
عنوان

ادم يه چيزايي ميشنوه ميترسه😨

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 169 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اعتقاد نداشتم اصلا نمیدونستیم دعاچیه تا اینکه واسمون نوشتن و الانم نزدیک ۱۵ ساله ک هرماه مینویسن ...

چجوری باطل میکنید

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

عزیزم منم اصلا اعتقاد نداشتم ولی واقعا هست تو خود قران نوشتع سخر و جادو رو

خدا تا نخواد نمیشه هیچ چیزی رو 

ببین خدا گفته سراغش نرین 

ولی شیطان میگه برین مهم اینه حرف کی رو گوش میدیم

وقتی رفتیم و نوشتیمیا برامون نوشتن اونوقته با توجه ب قران باطل میکنن یا میگه هرروز سوره بقره پخش کنین از مکر و دعایه مکاران در امان باشین 

شیطانم بلاخرع ی قدرتی داره برا همینه دعا و جادو وجود داره

برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘

ببین من قبلا از ی جای معتبر خوندم ی زمان ک تو زمین پر از مشکل و خرافه ها میشه خدا دستور میده ب فرشتع هاش ک ی اسم خاص داشت اونا میان زمین و این علوم رو یاد میدن ب بعضی افراد برا حل مشکلشون اما مردم اینا رو برای مصارف غیر الهیی انجام میدن و میشن بنده شیطان من این ماجرا دقیقشو خوندم و شنیدم اما کامل تو ذهنم نی

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )

اره🙁🙁

خاله مامانم حدود ۳۰ سال پیش برای بختش که بسته بوده رفتن پیش دعانویس (تو روستا بودن)

مادرمم اونجا بوده گفت با دعانویسه رفتیم قبرستون اونجا تو ی کاسه اب ریخت سوزن قفلیم انداخت توش بعدش دیگ نمیدونم دعا خونده چیکارکرده گفت یهو کاسه اب که زلال بود گلی شد بعدش بختش باز شده 

😶نمیدونم والا حیقیت چیه

سلام گلم این که طلسم هست  یک چیز عادی ولی همه اینکاره نیستند خب... اینکه میگه دعا گرفتم حل شد باید بگمت  بازم تصورشون اشتباه! ید الله فوق ایدیهم خدا خودش تو قرانش هم معوذتین رو واسه جلوگیری از این چیزها گذاشته اصلا نگران هیچی نباش ولی خب منم بی اعتقاد نیستم بهش چون فامیلی داشتیم که  شخصی خواستگارش بود بعد جواب رد داد پیرززن موقع مردن وقتی دختر۴۰ سالش شد اومد گفت من براش جادو کردم و تومرده خاک کروم منو ببخشید دارم بد میمیزم. گفتند باید حلالیت بطلبی بعد رفتند پیش یک ادم وارد اون هم بختش رو باز کرد ولی این چیزها واردی نیخاد عزیز دلم هر کسی وارد نیست اینی هم که من گفتمت یک ادم وارد انجام داده بود اینن قدیمی ها خصوصا خیلی واردند ولی این دعا نویس ها و فلان. وبسان باور کن هیچی بارشون نیست

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
من اعتقاد نداشتم اصلا نمیدونستیم دعاچیه تا اینکه واسمون نوشتن و الانم نزدیک ۱۵ ساله ک هرماه مینویسن ...

از کجا فهمیدین براتون دعا گرفتن؟

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹  ❤❤
چجوری باطل میکنید

میریم پیش دعانویس میگیم یه سرکتاب باز کن ببین برامون دعا نوشتن یانه اوناهم اسم خودمون بامادرمونو میپرسه و میبینه هس یانه یاجریان چیه

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍
مراجعه به دعا نویس گناه کبیره اس

اره اونایی ک طلسم نویسن بیشتر جاش اتشه و کسی ک هم بهش مراجعه حیکنه جاش اتشه 

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
از کجا فهمیدین براتون دعا گرفتن؟

از مشکلاتی ک یهو سرراهمون قرار میگیره

از دعاهایی ک پیداکردیم

خیلی دعاها دیگ تو کاغذ نیستن بعضیارو مثل اب میپاشن توخونت یا...بعضیاش با فوت و...

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍