ّfatemegoli مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 339 عنوان خانومایی که سرکلاژ شدن بیان لطفا 1564 بازدید | 49 پست سلاممن 16 هفته هستم دیروز رفتم دکتر گفت طول سروکس 30 هست. حالا باید سرکلاژ بشم؟خطرناکه؟ بعد از سرکلاژ چی میشه؟ 1398/03/24 | 13:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ّfatemegoli مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 339 بعدش چقدر باید استراحت کنم؟ میشه بعدش فعالیت روزمره داشت؟
مگنام عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 اره میشه فعالیت داشته باشی،خطری هم نداره دردشو اصلا حس نمیکنی ،یه هفته اول حواست باشه کم کار کن خیلی مراقب باش بعدش هیچی نمیشه 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
عشق۱۹۹۳ عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 2996 من طول سرویکسم ۳۰هست دکتر گفت احتیاجی به سرکلاز نیست فقط هفته ای آمپول پرولوتن میزنم
مگنام عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 سرکلاژ چیه دوخته شدن دهانه رحم به دلیل کوتاه بودن دهانه رحم و جلوگیری از سقط 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
مگنام عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 تلفظش چطوریه،؟ سِرکلاژ 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
مگنام عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 سرویکس چیخ؟ من چرا اینارو نمیدونم🤔🤔 اندازه و طول دهانه رحم 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
آپنیتا عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 68 دوخته شدن دهانه رحم به دلیل کوتاه بودن دهانه رحم و جلوگیری از سقط مرسی عزیز😍
ّfatemegoli مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 339 من طول سرویکسم ۳۰هست دکتر گفت احتیاجی به سرکلاز نیست فقط هفته ای آمپول پرولوتن میزنم منم میزنم از اول بارداری میزدم اما دکترم گفت هفتهی دیگه بیا اگه کم شده باشه باید سرکلا ژ کنی. شما تا ماه چند میزنی پرولوتون؟
فاطمم عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 1688 منم هفته ۲۰ سرکلاژ شدم ؛ عملش خیلی راحته ؛ بعدش که به هوش میای یکم درد مثل پریودی داری و یکم خونریزی و لکه بینی من یه هفته استراحت کردم فقط واسه دستشویی و غذا خوردن بلند میشدم ؛ الانم خیلی مراعات میکنم اخه من جفتمم خیلی پایینه گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
آپنیتا عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 68 اندازه و طول دهانه رحم برای مامانیت صلوات فرستادم ان شاالله که همیشه براتون اتفاقای خوب بیفته
ّfatemegoli مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 339 اره میشه فعالیت داشته باشی،خطری هم نداره دردشو اصلا حس نمیکنی ،یه هفته اول حواست باشه کم کار کن خیلی ... هیچ عارضه ای نداره؟ اگه هیچ عارضه ای نداره برای اطمینان لنجام بدم؟