2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میشه فعالیت داشته باشی،خطری هم نداره دردشو اصلا حس نمیکنی ،یه هفته اول حواست باشه کم کار کن خیلی مراقب باش بعدش هیچی نمیشه 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
سرکلاژ چیه

دوخته شدن دهانه رحم به دلیل کوتاه بودن دهانه رحم و جلوگیری از سقط 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
تلفظش چطوریه،؟

سِرکلاژ

سرویکس چیخ؟ من چرا اینارو نمیدونم🤔🤔

اندازه و طول دهانه رحم 

من طول سرویکسم ۳۰هست دکتر گفت احتیاجی به سرکلاز نیست فقط هفته ای آمپول پرولوتن میزنم

منم میزنم از اول بارداری میزدم اما دکترم گفت هفتهی دیگه بیا اگه کم شده باشه باید سرکلا ژ کنی. شما تا ماه چند میزنی پرولوتون؟

منم هفته ۲۰ سرکلاژ شدم ؛ عملش خیلی راحته ؛ بعدش که به هوش میای یکم درد مثل پریودی داری و یکم خونریزی و لکه بینی 

من یه هفته استراحت کردم فقط واسه دستشویی و غذا خوردن بلند میشدم ؛ الانم خیلی مراعات میکنم اخه من جفتمم خیلی پایینه 

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
اره میشه فعالیت داشته باشی،خطری هم نداره دردشو اصلا حس نمیکنی ،یه هفته اول حواست باشه کم کار کن خیلی ...

هیچ عارضه ای نداره؟ اگه هیچ عارضه ای نداره برای اطمینان لنجام بدم؟