2777
2789
عنوان

خانومای خوشبو تشریف بیارن😌😙

3210 بازدید | 47 پست

سلام 

دوستان بادی اسپلش بهتره یا اسپری؟

من بدنم زود ب زود بوی عرق میگیره

ینی زیربغلم

خیلی کلافم

مام هم میزنم ولی زیاد اثر نداره

میخام ببینم برای خوشبویی بدن اسپری بهتره یا بادی اسپلش؟

شما چی میزنید؟

ماندگاری بادی اسپلش چطوره؟

قیمتاشون چنده؟

شما چه مارکی میزنید؟ممنون میشم عکسشو بذارید و بگید بوهاشون چطوره

عروسی کردم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مام میزنم برای بو ندادن عرق روش بادی اسپلش تا حالا که جواب داده! ماندگاری بادی اسپلش کمتره

قیمت و مارکشم میگی

ینی بوش خیلی زود میره؟چقد میمونه؟

عروسی کردم😄

همه رو با هم باید داشته باشی من به زیر بقل مام باباریا و بدن بادی اسپلش باباریا و روی لباس اسپری

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

پماد دئودورانت کیلیون

از حموم میای بزن تا حموم بعدی اصلااااا بو نمیگیره

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
همه رو با هم باید داشته باشی من به زیر بقل مام باباریا و بدن بادی اسپلش باباریا و روی لباس اسپری

قیمت اسپری و بادی اسپلشتو میگی؟

بوهاشون چجوریه؟

ماندگاری بادی اسپلش چقدره؟

عروسی کردم😄

از همه بهتر دوش سرپایی هس....اگ حوصله نداری هروز موهاتو بشوری جمع کن بالا برو زیر دوش بدنتو بشور موهات خیس نشه بوی عرق بره بیا بیرون ی ادکلن عطر هرچی ک بوش خوب باشه بزن ....لباساتم تند تند بنداز توماشین

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
قیمت و مارکشم میگی ینی بوش خیلی زود میره؟چقد میمونه؟

من مام رو مارک خاصی نمیگیرم قیمتشم نمیدونم متاسفانه، فک کنم حدود 20 باشه، یه بادی اسپلش مای هست 33 تومن رایحه اقیانوس خیلی خوشبو و خنکه اونو برای تابستون میزنم ماندگاریش در حد یه روزه

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
پماد دئودورانت کیلیون از حموم میای بزن تا حموم بعدی اصلااااا بو نمیگیره

واقعااا؟؟

زینک اکساید زدم زیاد تاثیر نداشت

این قیمتش چنده؟

تو چیا کاربرد داره؟

واسه همین بوی عرقه؟

عروسی کردم😄
قیمت اسپری و بادی اسپلشتو میگی؟ بوهاشون چجوریه؟ ماندگاری بادی اسپلش چقدره؟

بادی اسپلش 35

مام 65

اسپری چیزای مختلف میزنم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori