2777
2789

سلام به همه روزتون بخیر ببخشید که تاپیک یه کم طولانیه

داستان من از خودم شرع میشه که بینهایت از دست خودم خسته ام دلم میخواد شما بهم بگین چجوری از این حال در بیام.

من دوسال پیش یه دوره کوتاهی افسردگی بعد از ازدواج داشتم. نمی‌دونم چجوری اما تقریبا خوب شد. من پارسال بعد از۴ترم درس خواندن انصراف دادم و دوباره کنکور دادم و دانشجو شدم. سرکار میرفتم که دیگه از امسال می‌خوام نرم

اما یه سری حالت‌ها دارم که انگار از اون دوره مثل عوارض یه دارو بهم مونده:

خیلی شلخته شدم خونه میشه مثل بازار شام و من حوصله جمع کردن خونه، حوصله شستن ظرف ها و غذا درست کردن، حوصله به خودم رسیدن و حتی گاهی آرایش کردن و آرایشگاه رفتن ندارم

خوایم به طرز وحشتناکی زیاده همش دوست دارم تو تخت باشم

پرخاشگری و بداخلاقی هام زیاد شده سر یه ماجرای کوچیک مثل اینکه شوهرم مثلاً زباله ها رو دیر می‌بره بیرون عصبانی میشم. خیلی سختگیری میکنم هم به خودم هم به شوهرم

خیلی معنویتم کم شده همش خدا رو فراموش میکنم

بی برنامه شدم من قبلاً کارهام و لیست میکردم مثلاً تو دوره دبیرستان. بعد به همش می‌رسیدم اما الان نه! همش عقب میمونم

خیلی وقتا حس شکست میکنم نمی‌دونم چجوری موفق بشم چجوری مدیریت کنم خودم و زندگیم و... 

خلاصه که فکر میکنم زندگیم پوچ و بی هدفه و فقط الکی روز میگذرونم بدون هیچ تلاشی

شما راهکاراتون چیه؟

کتابی سراغ دارین؟ سایتی یا کانالی یا راهی که بتونم زندگیمو نجات بدم چون می‌دونم اینجوری ادامه بدم بعد از چند وقت صبر  شوهرمم با وجود مدارا کردن های الانش تموم میشه 

ممنونم از همتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب از شنبه کمک میکنه به برنامه ریزی کردن

به نظر من شروع کن سبک زندگیتو عوض کن

مثلا شبا زود بخواب صبحا زود پاشو ورزش کن غذای سالم بخور میوه و سبزیجات بخور اهنگای شاد گوش بده برنامه ریزی داشته باش اگه سر کار نمیخوای بری کلاسای مورد علاقتو ثبت نام کن 

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

عزیزم منم اینجوری میشم حوصله بعضی کارا رو ندارم. چون الان بچه میخوام ولی حامله نمیشم. حامله هم شدم. سقط شد. میخوام برم ورزش. یادم میاد قبلا که میرفتم یه حس خیلی عالی بعد از اتمام ورزش داشتم

اگر اینستاگرام داری میتونم چنتا پیج خوب برنامه ریزی هم بهت معرفی کنم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

منم از وقتي قرص ال دي ميخورم اينجوري شدم

دكترم اين ماه گفت ديگه نخور احساس پوچي ميكردم 

دقيقا مث شما بودم

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍