2777
2789
عنوان

بچه هایه نفر جواب سلام ادم ونده 😖😡

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 44 پست

بچه ها ی سوال

من ی دختر دایی بیشعور دارم این مرض داره ی بار سلام علیک میکنه ی بار نه کلا هم رابطمون در حد همون سلام علیک بیشتر نیست اونم اگه ی جا همو ببینیم ی بار تلافی رفتارشو سرش دراوردم دفه بعدش آدم شد باز بعد از دو سه بار همون بیشعوریشو تکرار کرد باز منم دفعه بعدش تلافی کردم نظرتون چیه کللللا دیکه من همیشه باهاش سلام علیک نکنم؟باید بگم که از منم کوچیک تره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ی سوال من ی دختر دایی بیشعور دارم این مرض داره ی بار سلام علیک میکنه ی بار نه کلا هم رابطمون ...

هیچوقت دیگه باهاش سلام علیک نکن. اگرم یه موقه بت سلام کرد فقط سرتو تکون بده چیزی نگو. اصن جوری باش ک با بقیع سلام علیک کردی از اون رد شی انگار وجود نداره😂 والا بخدا. مردم انگار رد دادناااا

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
آخه نمیشه این افراد شعور ندارن آدم خودش کوچیک میشه

خب میتونی ب خودشون پی ام بدی تو فقط بااون یسری مشکل داری ن کل مخاطبینت ک بخای استوری بزاری وهمه ببینن

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
من توی یه جمع ۵۰ نفره خم شدن به یکی دست بدم و سلام کردم طرف جواب نداد  منم بلند توی جمع بهش گف ...

😁😁خوب کردی اگه آدم اون لحظه جواب بده به نظرم خوبه بهار از اینه که رو دلت بزاری و دق بخوری

بچه ها ی سوال من ی دختر دایی بیشعور دارم این مرض داره ی بار سلام علیک میکنه ی بار نه کلا هم رابطمون ...

اگه بی محلی میکنه باهات چشم تو چشم میشه فوری صورتشو برمیگردونه دیگ سلام نکن ولی وقتی وارد جمع میشی حتما تو باید سلام کنی

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
هیچوقت دیگه باهاش سلام علیک نکن. اگرم یه موقه بت سلام کرد فقط سرتو تکون بده چیزی نگو. اصن جوری باش ک ...

خیلی بیشعوره بخدا تو خیابون برو و بر منو دید تو چشام زل زد رفت!!!تو مهمونی از جلوش رد میشی باهاش خدافظی میکنی عین بز روبرو شو نگاه میکنه!!!!حالا این رفتارو تو خونه خودشون میکنه ها مثلا رفتی خونشون به ی مناسبتی که داری بهشون احترام میزاری

خب میتونی ب خودشون پی ام بدی تو فقط بااون یسری مشکل داری ن کل مخاطبینت ک بخای استوری بزاری وهمه ببین ...

من که کلا مخالف استوری ام ولی پیام دادنم به بعضیل ارزش خود آدمو کم مبکنه اون آدم اگه ارزش و احترام حالیش بود که اینکارارو نمیکرد تازه بهش پیامم بدی میگه وااای من چه مهمم براش😷😒

به نظرم فقط باید بی محلشون کرد همین