2777
2789
عنوان

بچه هایه نفر جواب سلام ادم ونده 😖😡

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 44 پست
خیلی بیشعوره بخدا تو خیابون برو و بر منو دید او چشام زب زد رفت!!!تو مهمونی از جلوش رد میشی باهاش خدا ...

توام مث خودش رفتار کن حتی بدتر. ب نظر من اصصلا بش محل نده انگار نیستش

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
اگه بی محلی میکنه باهات چشم تو چشم میشه فوری صورتشو برمیگردونه دیگ سلام نکن ولی وقتی وارد جمع میشی ح ...

ی بار تو خیابون اینکارو کرد.دفعات دیگه مثلاتو مراسمای خودشون که رفته بودم خونشون از جلوش رد شدم خداحافظی یا سلام کردم عین گوسفند همونجوری زل زده بود به روبروش که چش تو چش من نشه و از این رفتارا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بی محلی میکنه باهات چشم تو چشم میشه فوری صورتشو برمیگردونه دیگ سلام نکن ولی وقتی وارد جمع میشی ح ...

آها اینکارم کرده وارد جمع شده با همه سلام کرده و دست داده با من اصلا هیچی حالا همه کنار هم وایساده بودیم

ی بار تو خیابون اینکارو کرد.دفعات دیگه مثلاتو مراسمای خودشون که رفته بودم خونشون از جلوش رد شدم خداح ...

من به شخص خودم اگه کوچیکترین احساسی کنم کسی برام  قیافه میگیره یا ازم خوشش نمیاد از همه جهت کاتش میکنم رابطمو 

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
من که کلا مخالف استوری ام ولی پیام دادنم به بعضیل ارزش خود آدمو کم مبکنه اون آدم اگه ارزش و احترام ح ...

منم از گفتن هرچیزی تواستوری خوشم نمیعد ولی یه وقتی مثل الان من هیچ چاره ای نیست جز استوری 

این کارو کنین انگار ادم مهمی هستن و براتون خیلی اهمیت دارن نقطه ضعفم میدین دستشون بیشتر ادامه میدن 

بی محلی کنین این جوری شخصیت خودتونم حفظ میشه 

اگه نظرم متفاوت با نظرت بود ریپلای نکن چون تغیرش نمیدم   
من به شخص خودم اگه کوچیکترین احساسی کنم کسی برام  قیافه میگیره یا ازم خوشش نمیاد از همه جهت کات ...

منم باهاش کاتم فقط این سلام علیکو به حرمت فامیلی نگه میداشتم و اینکه دوست نداشتم شروع کننده همچین رفتاری برای همیشه باشم ولی دیگه چاره ندارم ظاهرا

یعنی به نظرت وقتی وارد ی جمع کوچیک میشم و با همه روبوسی میکنم با اون نکنم؟خودم خراب نمیشم؟

نه براچی خراب بشی؟ میتونی فقط بش دس بدی و سرتو ب نشونه سلام تکون بدی. تو جمع بزرگ ک وارد شدی اصن محلش نده

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
نه براچی خراب بشی؟ میتونی فقط بش دس بدی و سرتو ب نشونه سلام تکون بدی. تو جمع بزرگ ک وارد شدی اصن محل ...

چمیدونم والا نه که ما بیشعور نیستیم عادت به این کارا نداریم و الا تگه من مث خودش بودم باید از اولین باری که این رفتارو کرد در همین حد کاتش میکردم

چمیدونم والا نه که ما بیشعور نیستیم عادت به این کارا نداریم و الا تگه من مث خودش بودم باید از اولین ...

میدونم گلم ولی بعضی وقتا باید یه چیزاییو ب رو بعضیا اورد ک خجالت بکشن

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
من که کلا مخالف استوری ام ولی پیام دادنم به بعضیل ارزش خود آدمو کم مبکنه اون آدم اگه ارزش و احترام ح ...

خب دیگه خودت میگفتی میخام جواب بدم وگرنه بی محلی بهترین راهه

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
آره البته استارتر میخواد جواب بده 

ببخشید عزیزم ی لحظه با استارتر اشتباه گرفتم معذرت

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه