2777
2789
عنوان

خواهش می کنم کمک کنید پسرم😭😭

491 بازدید | 28 پست

۲سالشه پسرم.امروز نبودم و گذاشتمش پیش خواهرم.نمیدونم بچشهلش داد یا نه اوندم صورتس خیلی ضربه بدی خورد و کبود بود و گفت که دویید و خورد کنج میر تلویزیون.حدود ساعت۵.ساعت۹/۳۰تهوع داشت.بهش شربت دمیترون و دی سیکلومین دادم خوابید.باز الان تهوع زیاد داشت.بهش دارو ندادم خوابید.به نظرتون مال ضربه صورتشه یا برای خوردن میوه های نوبرانه مث گیلاس و زردالوعه؟

نمیدونم چیکار کنم.شوهرمم الان نمیاد دکتر😭

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

عزیزم اسهال نداره؟

ویروس تهوع و استفراغ اومده خیلی هم شایع شده احتمالا مال اونه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی نمیاد دکتر😠😠😠

ببریدش دکتر بچه رو معاینه کنه

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.

وای حالت تهوع اصلا نشونه خوبی نیست ان شالله خدا شوهرتو راضی کنه پاشید الان ببریدش دکتر. راستی میتونی به اورژانس زنگ بزنی بپرسی حداقل شوهرتم میفهمه شاید موضوع جدیه

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

عزیزم اسهال نداره؟ ویروس تهوع و استفراغ اومده خیلی هم شایع شده احتمالا مال اونه

نه یکمم یبوست داره.انگار گیلاسارو با هسته خورده 

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

سلام‌عزیزم وقتی ضربه بخوره وحات تهوع داشته باسه اونم‌دوبار نشونه خطر وباید به دکتر نشونش بدی ولی اگه سابقه داشته که بعد از خوردن میوه ها ای جوری شه شاید به خاطر اونا باشه 

خیلیا رو اینجا دیدم که بعد از امضاشون به خواسته شون رسیدن ....منم گفتم آرزومو بنویسم خواهرم 9ساله ازدواج کرده و پنج بار آی وی اف کرده وکلی آی یو آ و هزار دکتر دیگه ...ازتون میخوام هرکی امضامو خونده از صمیم قلب برا خواهرم دعا کنه تا خدا بغلشو با نی نی پر کنه و خوشبختی کامل به خونه ش بیاد آخه خیلی مهربونه وکمک حال همه هست تو این 9سال با وجود انتظار و سختی ....