2777
2789
عنوان

بیاین چالش جک بیمزه😬😂

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 38 پست
ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ👇🏻 ﮐﺪوﻡ ﻗﺴﻤﺖ ﺑﺪﻥ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ﺗﺤﺮﯾﮏ ﺑﺸﻪ ﺳﺎﯾﺰﺵ ۱۵ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﯿﺸﻪ؟ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺳﺮﺷﻮ ﺍﻧﺪﺍﺧ ...

😂😂😂😂😂😂

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ👇🏻 ﮐﺪوﻡ ﻗﺴﻤﺖ ﺑﺪﻥ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ﺗﺤﺮﯾﮏ ﺑﺸﻪ ﺳﺎﯾﺰﺵ ۱۵ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﯿﺸﻪ؟ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺳﺮﺷﻮ ﺍﻧﺪﺍﺧ ...

خخخخ

یه جمنای مغرور و خاص🥰

من عاشق آدمایی هستم که عقایدم باهاشون چفته فدات شم گلی گل قلبی❤معلومه یه خانم تحصیلکرده هستی

اخییی😍😍

بعد یه بحث اعصاب خورد کن این چسبید😍

قوووورببووووونت🥰🥰🥰منم عاشقتم بخدا😍

البته تحصیل کرده هم که نه. یک عدد اندک ترم هستم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

😂😂😂😂😂

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
😂😂😂😂😂

😃😃😃😃😃

‏یکی از همکارا  درد بیضه داشت  واسه اینکه خانمها متوجه نشن ازش میپرسیدم: "دو قلوها چطورن؟ خوبن؟"
اونم میگفت  "الحمدالله"
یه روز صب یهو یکی از خانمابرگشته میگه : "وای اصلا بهتون نمیاد دوقلو داشته باشید، باید جذاب و خوردنی باشن" 😍😍
هیچی دیگه کل شرکت رفت روهوا😂😂😂😂

ای کسانی که😌یک کلمه رودوبار تکرار میکنید........      مثلا:پشه مشه .کفتر مفتر😆هنگامی که باکلماتی چون 😌شیرینی،چمدون وقمه😌مواجه میشوید چه میکنید😂😂😂😂هواستون به منه یا دارید تکرار میکنید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂