بریم برای مراحلش گلهای من 🌴🌼🌴ما برای درست کردنش نیاز داریم به
۱۰۰ گرم کره ، یک پیمانه پودر شکر(حتماباید پودرشکرباشه) ، یک عدد تخم مرغِ درشت ، یک چهارم قاشق چایخوری وانیل ، یک دوم ِ پیمانه ماست (بهتره ماستمون شُل نباشه ) ، یک قاشق چایخوری بکینگ پودر ، ابجوش یک دوم پیمانه ، پودر کاکائو یک سوم الی یک چهارم پیمانه ، ارد دو وَ یک دوم پیمانه ، خرمای ریز شده یک دوم پیمانه ، مغز گردوی خرد شده یک دوم پیمانه ،
اول کارمونپودر کاکائو رو به خرماهامون اضافه میکنیم و ابجوش رو سریع روش میریزیم ولی نیازی به هم زدنش نیست میزاریم کنار،
به مغزه گردوهامونم کمی ارد (مثلا یک قاشق)اضافه میکنیم و اونم میزاریم کنار ،صد گرم کره ی حیوانیمون رو (سعی کنین هیچوقت از کره ی گیاهی استفاده نکنین چون بسیار ضرر داره) رو با پودر شکر و وانیل بادوره تند همزنمون درحده دو دقیقه میزنیم، بعداز دو دقیقه تخم مرغمونو اضافه میکنیم خوب میکسر میکنیم به مدت سه دقیقه ،
سپی کمی ارد میزنیم که مایعمون یکم سفت بشه ،
بعدم مخلوطِ پودر کاکائو و خرمارو بهش اضافه میکنیم چتدثانیه هم میزنیم سپس گردوهارو اضافه میکنیم و دراخرم که بقیه ی اردو رو کم کم اضافه میکنیم (من همیشه بعداز این همه شیرینی پزی خیلی این قسمت رو محتاطانه انجام میدم چون بنظره من اگر نکته های این قسمت رعایت نشه کیکمون خوب از اب درنمیاد) اینکه به صورت دَورانی و اروم اروم توی چند مرحله ارد اضافه بشه و وقت و هم تلف نکنین و البته زیادم هم نزنیم درحدی ک مواد کاملااا به خورده هم برن و بدونیم به هیچ عنوان ارد وسط مایعمون گلوله نشده باشه ،راستی اینو بگم ک مایع این مواد سفت ِ و کلا کیک خرما جز کیک های سنگین ِدرنهایت مایع کیکمون ُ میزاریم توی فری که از نیم ساعت قبل روشن کردیم
قالب کیکمون ۲۲ باشه عالیه (دوسوم قالب و پر کنیم البته یک دومم میشه ) *نکته ش هم این ِ کیکمون که از فر دراوردیم دو ساعت بعد خورده بشه اصلا گرمش مزه نمیده ،
*گلهای من میتونین مثِ من با سس شکلات تزیینش کنین یاا با گردو و خلال پسته ...🌴🌼🌴