2777
2789

یادمه چند ساله پیش که کلاس شیرینی پزی میرفتم،  روزی که قرار بود کیکِ خرمارو بهمون یاد بدن به هیچ عنوان فکرشو نمیکردم که کیک ِ خرما تااین حد طعمش عاالی بشه ،😊یادمه قبل از ازدواجم فقط یکبار قسمت شد این کیک بینطیرو درست کنم ،

اونروزهمه ی اهل خونمون منتظربودن که نتیجه ی کیک خرمایی ُ ببینن (شاید اوناهم مثه من باخودشون فکر میکردن که ای بابا باخرما مگه میشه کیک درست کرد و تازه اگرم بشه مگه طعمش اینقدر خوب میشه ؟☺)خلاصه اینکه

اینقدر همه خوششون اومده بود

که تابخودم اومدم زدم زیر خنده که ای وای فقط یک تیکه ی  کوچولو ازش باقی مونده 😊😊حیفم میاد که ای کاش عکسشو سیو میکردم و اینجا باهاتون به اشتراک میزاشتم ،ولی تصمیم گرفتم که حداقل اینجا مراحلشو براتون بنویسم و بهتون بگم حتما امتحانش کنیدراستی گلهای من !  برای خوشمزه تر شدنش میتونین یکوچولو سس شکلاتی روش بریزین،طعمشو بینظیر میکنه خوب مراحلشو  کامل میگم حتما سیو کنین و درست کنین ...🌴🌼🌴

بریم برای مراحلش گلهای من 🌴🌼🌴ما برای درست کردنش نیاز داریم به

۱۰۰ گرم کره ، یک پیمانه پودر شکر(حتماباید پودرشکرباشه) ، یک عدد تخم مرغِ درشت ، یک چهارم قاشق چایخوری وانیل ، یک دوم ِ پیمانه ماست (بهتره ماستمون شُل نباشه ) ،  یک قاشق چایخوری بکینگ پودر ،  ابجوش یک دوم پیمانه ، پودر کاکائو یک سوم الی یک چهارم پیمانه ، ارد دو وَ یک دوم پیمانه ، خرمای ریز شده یک دوم پیمانه ، مغز گردوی خرد شده یک دوم پیمانه ،

اول کارمونپودر کاکائو رو به خرماهامون اضافه میکنیم و ابجوش رو سریع روش میریزیم ولی نیازی به هم زدنش نیست میزاریم کنار،

به مغزه گردوهامونم کمی ارد (مثلا یک قاشق)اضافه میکنیم و اونم میزاریم کنار ،صد گرم کره ی حیوانیمون رو (سعی کنین هیچوقت از کره ی گیاهی استفاده نکنین چون بسیار ضرر داره) رو با پودر شکر و وانیل بادوره تند همزنمون درحده دو دقیقه میزنیم،  بعداز دو دقیقه تخم مرغمونو اضافه میکنیم خوب میکسر میکنیم به مدت سه دقیقه ،

سپی کمی ارد میزنیم که مایعمون یکم سفت بشه ،

بعدم مخلوطِ پودر کاکائو و خرمارو بهش اضافه میکنیم  چتدثانیه هم میزنیم سپس گردوهارو اضافه میکنیم و دراخرم که بقیه ی اردو رو کم کم اضافه میکنیم (من همیشه بعداز این همه شیرینی پزی خیلی این قسمت رو محتاطانه انجام میدم چون بنظره من اگر نکته های این قسمت رعایت نشه کیکمون خوب از اب درنمیاد) اینکه به صورت دَورانی و اروم اروم توی چند مرحله ارد اضافه بشه  و وقت و هم تلف نکنین و البته زیادم هم نزنیم درحدی ک مواد کاملااا به خورده هم برن و بدونیم  به هیچ عنوان ارد وسط مایعمون گلوله نشده باشه ،راستی اینو بگم ک مایع این مواد سفت ِ و کلا کیک خرما جز کیک های سنگین ِدرنهایت مایع کیکمون ُ  میزاریم توی فری که از نیم ساعت قبل روشن کردیم

قالب کیکمون ۲۲ باشه عالیه (دوسوم قالب و پر کنیم البته یک دومم میشه ) *نکته ش هم این ِ  کیکمون که از فر دراوردیم دو ساعت بعد خورده بشه اصلا گرمش مزه نمیده ،

*گلهای من میتونین مثِ من با سس شکلات تزیینش کنین یاا با گردو و خلال پسته ...🌴🌼🌴 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرما انقد گرونه كه ترجيح ميدم كيك مرغ بخورم😢😢😢

من چندبسته دارم،،،،یه بسته میخوای?

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دست شما درد نکنه. 

حتما درست می کنم. 

امپراطوری خود را بساز. دست از تلاش برندار تا زمانی که شاه زندگی خود شوی. ### تو به این دنیا نیامده ای که یک آدم متوسط باشی. بجنگ برای بهترین خودت بودن### اگر بهت گفتند: غیر ممکنه. یادت باشه که برای اونا غیر ممکنه نه تو. 
نه نگهدار تموم ميشه

نخا😐 بیا خوبی کن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز