2777
2789
عنوان

یه تاپیک برای اونایی که از قانون جذب سر درمیارن...لطفا همتون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5925 بازدید | 502 پست
واسه منکه فقط چیزای بد جذب میشه..مثلا تا فک میکنم ک چن ماهه سرما نخوردم یهو فرداش سرما میخورم ولی تو ...

نباید اصن از فعل های منفی استفاده کنید

‏بی نیازی، یعنی خودت یاد بگیری حال خودتو خوب کنی..!
نباید اصن از فعل های منفی استفاده کنید

دقیقا

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من میخوام با یکی ازدواج کنم چجوری در موردش فک کنم؟

من خانم خوشبخت هستم..الان در سال ۱۴۰۰.۵.۱۵ هستم..خدا را شکر میکنم که با کسی که دوست داشتم ازدواج کردم.خدارا شکر میکنم که خانواده همسرم مرا تا این حد دوست دارند..خدارو شکر میکنم که به من یه پسر خوشگل و سالم و باهوش داده است.......خدارا شکر که سال ۹۸ سال رسیدن به معشوقم شد...‌

هر کی هر سوالی داره بپرسه

ما پاسخگو هستیم😁😁😁😁

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

یه چیز هم هست به اسم دوش ثروت ب این صورته ک میری زیر اب میگی آب ناراحتی ها استرس ها و بیماری های منو از بین ببر و پاکشون کن بعد دوباره میری کنار و دوباره میری زیرش میگی من سلامتی میخوام من دوست میخوام من خونه میخوام و .....بعد دوباره ب اب میگی من میخوام بهت یه برنامه بدم من میخوام به فلان چیز برسم یا این اتفاق بیفته

ببین باید اول ویژگی های مد نظرتو دربارهی همسر دلخواهت بنویسی

مثلا من میخوام پوستش سفید باشه

قدش ۱۸۰ باشه

خوشتیپ باشه

خوش هیکل باشه 

کارش پردرآمد باشه

پولدار باشه

و هر ویژگی دیگه که دوست داری داشته

باید وارد جزئیات بشی و جزئیات ظاهریش رو بنویسی واعتقاد داشته باشی که بهش میرسی

حتی میتونی به فرشته ی عشق نامه بدی 

دوستان این چیزایی ک بهتون میگم مادرم فایل هاشو از دکتر افلاکی خریده

چه خوب

خب عزیزم ی چیز دیگ هم هست ی کاغذ میاری توش ویژگی هایی ک دوست داری و مینویسی مثلا میگی اخلاقش خوب باشه پولدار باشه ماشینش فلان باشه و ...موقع هایی و بیکارید هم با خودتون بگید یا میتونید تصور کنید

یه چیز هم هست به اسم دوش ثروت ب این صورته ک میری زیر اب میگی آب ناراحتی ها استرس ها و بیماری های منو ...

اینو خداااایی نمیدونستم 

مرسی که اطلاعاتت رو دراختیار بقیه میزاری🤗🤗

کلا من عاشقشم

خیلیییییییی قانون جذب خوبه

اولش آدم شاخ درمیاره😲

ولی بعدش واقعا بهش ایمان پیدا میکنی😏😏😏😏

ببین باید اول ویژگی های مد نظرتو دربارهی همسر دلخواهت بنویسی مثلا من میخوام پوستش سفید باشه قدش ۱۸ ...

میشه یه نمونه از متن به فرشته هابزارین؟ منظورم اینه که نامه باید درخواست باشه یا طوری باشه که انگار رسیدیم بهش؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
خب عزیزم ی چیز دیگ هم هست ی کاغذ میاری توش ویژگی هایی ک دوست داری و مینویسی مثلا میگی اخلاقش خوب باش ...

الان سه ساله تصور میکنم ول انگار ن انگار

من خانم خوشبخت هستم..الان در سال ۱۴۰۰.۵.۱۵ هستم..خدا را شکر میکنم که با کسی که دوست داشتم ازدواج کردم.خدارا شکر میکنم که خانواده همسرم مرا تا این حد دوست دارند..خدارو شکر میکنم که به من یه پسر خوشگل و سالم و باهوش داده است.......خدارا شکر که سال ۹۸ سال رسیدن به معشوقم شد...‌