2777
2789
عنوان

یه تاپیک برای اونایی که از قانون جذب سر درمیارن...لطفا همتون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5925 بازدید | 502 پست
خب عزیزم ی چیز دیگ هم هست ی کاغذ میاری توش ویژگی هایی ک دوست داری و مینویسی مثلا میگی اخلاقش خوب باش ...

درباره ی نامه به فرشته هاهم بگین لطفا ممنون

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

دوستانی ک همسرشون ی مشکلی داره هم میتونید از هر سه تا روشی ک بهتون گفتم استفاده کنید و همش با خودتون ویژگی های خوبشو تکرار کنید هر شبم راس ساعت یازده سوره قدر و بخونید و چیزایی ک میخواید و بگید

‏بی نیازی، یعنی خودت یاد بگیری حال خودتو خوب کنی..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درباره ی نامه به فرشته هاهم بگین لطفا ممنون

عزیزم اول باید فرشته ی اون چیز رو بشناسی و ی کاغذ میاری و میگی فرشته ی فلان ممنونم بابت این ک مثلا فلانی باهام مهربونه یا این شخص رفتار خوبی باهام داره،حتما باید حواست باشه از فعل های منفی استفاده نکنی ک بدتر میشه

‏بی نیازی، یعنی خودت یاد بگیری حال خودتو خوب کنی..!
عزیزم اول باید فرشته ی اون چیز رو بشناسی و ی کاغذ میاری و میگی فرشته ی فلان ممنونم بابت این ک مثلا ف ...

اهان پس نباید بنویسم فلانی باهام خوب رفتار کنه باید بنویسم باهام  رفتارش خوبه انگار اتفاق افتاده درسته؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
باید پول بگیرما😛😛

وایسا خبرت میکنم😂😂😂

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
میشه یه نمونه از متن به فرشته هابزارین؟ منظورم اینه که نامه باید درخواست باشه یا طوری باشه که انگار ...

باشه 

حتما میفرستم 

الان موقعیتش نیست

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
الان سه ساله تصور میکنم ول انگار ن انگار

خب خودت به خودت تلقین میکنی

باید باور داشته باشی که میشه