2777
2789

میدون کرج

درختی

چهارراه طالقانی

المهدی

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه کرج نیستم ولی واقعا منتوها بیخود شدن

من دیروز رفتم خرید کل رشتو گشتم آخر تو معلم یه مانتو خریدم بدک نیست ولی خیلی باز😔

حالا شوهرمم همرام بودا ولی اومدم خونه احساس میکنم درشان‌منیست مانتوی باز

من واسه کرج نیستم ولی واقعا منتوها بیخود شدن من دیروز رفتم خرید کل رشتو گشتم آخر تو معلم یه مانتو خ ...

منم اینجوریم کلی گشتم یه مانتو خریدم جلو باز وقتی میپوشم حس بدی بهم دست میده

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
منم اینجوریم کلی گشتم یه مانتو خریدم جلو باز وقتی میپوشم حس بدی بهم دست میده

من دوتا حلوباز دارم برا هردوشون زیر سارافونی دادم خیاط دوخته..اخه بقول شما راحت نیستم

آره باید این کارو کنم مامانم میگه تو که از اول دیدی چقدر بازچرا خریدی🤔 واقعا بعصی وقتا ادم جوگیر ...

خخخخخ حرف مادر منو زده..ما بااینکه ازدواج کردیم بعضی وقتا میریم خرید میگیم چیزی بخریم ک مامان خوشش بیاد یعنی کافیه بدش بیاد انقد بهت میگه ک میزازیش کنار