2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من قیامت بود. شب عروسی انقد گریه کردما پر ده رو ک زد دیگه نزاشتم دست بزنه از ترسم. تا یه هفته 10 ...

اي بابا يكي ميگه زياد درد نداره يكي گريههه ميكنهه😭 من ب كدومتون اعتماد كنم😂

اي بابا يكي ميگه زياد درد نداره يكي گريههه ميكنهه😭 من ب كدومتون اعتماد كنم😂

اصلا درد نداره من الکی خودمو ترسونده بودم. شوهرمم اولا بلد نبود منو بدتر ترسونده بود

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
همون دیگه منم انقدر یسریا گفتن میترسم

الکی مثل من خراب نکن ترس نداره. من پشیمونم هیچی نداشت واسه من .بعدشم درد نداشتم

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤

استارتر منم مثل شما بودم،ترس فوق العاده زیاد. دو ماهی هم طول کشید، اینقدرم توی اینترنت سرچ کردم و چرخیدم که چیه مشکل. واژینیسموس یه مشکلیه که ماهیچه های واژن ناخوداگاه منقبض میشن. منم خیلی ترسیدم نکنه ین مشکلو داشته باشم. ولی کلی روی ذهنم کار کردم که نه اینجوری نیست.من میتونم. اصلن برای خودت بزرگش نکن چون خیلی برات سخت میشه. با روغن بچه امتحان کن و کم کم شروع کنید. اصلن لازم نیست یه شبه تموم شه. هر موقع آمادگی داشتی یه مقدار انجام بدید. کم کم بره داخل. بعد از چندبار راحت تر میشه. خودتم اصلن سفت نکن و در موقع انجام کار به خودت بگو من میتونم مشکلی نیست و همه اینکارو کردن.

ولی اگر برای جلوگیری میخای از ک- ا-ن-د-و-م استفاده کنید برو ژل لوبریکانت بیوگلاید بگیر. 

امیدوارم مشکلت حل شه من خودم خیلی استرس کشیدم و خیلی ناراحت و نگران بودم سر این قضیه. که خدارو شکر حل شد