2777
2789
عنوان

دعوا‌با‌خواهر‌شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 82 پست

خب این وسط شوهرت چیکار کرد؟چون شوهرت از اول تا آخر ماجرا بوده میدونه کی راست میگه کی دروغ

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌دوساله‌هرچی‌کنایه‌وطعنه‌میزنه‌جواب‌نمیدادم‌‌ولی‌از درون‌خودمو‌میخوردم‌رفتم‌روانشناس‌گفت‌هر‌چی‌گفت ...

ب فاصله و نقطه گذاری تو تایپ اعتقاد نداری؟

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
مشکل‌من‌اینه‌که‌تنها‌خواهر‌شوهرمه‌هر‌کار‌کنه‌عزیزه‌اون‌دعوایی‌که‌گفتم‌هم‌بیشتر‌و‌شوهرم‌وخواهرش‌کردن‌ ...

خواهرشوهر منم یدونه اس دلیل نمیشه ولی واسه شوهرم من عزیزترم چون بدون این ک من بگم آبجیشو بلاک کرده الان ۳ماهه و ازش بیزار شده

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
مشکل‌من‌اینه‌که‌تنها‌خواهر‌شوهرمه‌هر‌کار‌کنه‌عزیزه‌اون‌دعوایی‌که‌گفتم‌هم‌بیشتر‌و‌شوهرم‌وخواهرش‌کردن‌ ...

خواهرشوهر منم همینجوریه الان ۶ ماهی میشه قهریم باهم حرف نمیزنیم دیروز به مادرشوهرم گفتم ک باردارم گفت که به خواهرشوهرمم که  دختر خونس بگم منم بهش گفتم کلی بهم بی احترامی کرده دلیلی نمیبینم باهاش حرف بزنم گفت بچس گفتم نه والا فاصله سنیمون ۱و نیم ساله همش نمیشع که هرجا به نفعش میشه بچه باشه هرجا هم ک دوست داشته باشع خانم بشه مادرشوهرمم رفت تو قیافه به جهنم نمیشه ک اینجوری احترام احترام میاره

اين جور ادما خطرناكن سعي كن بي تفاوت باشي ادم بي ابرو از هيچي نميترسه من كلا از كار ي نفر بدم بياد كم محل ميكنم اصن انگار طرف نيس ي بار سوهرم گف جواب طرفو بدي خيلي بهتره خيلي بد كم محل ميكني طرف نابود ميشه منم گفتم من در شان خودم نميبينم سر هر چيزي بخث كنم عزت نفسمو به هيچي نميدم

حالم بهم میخوره از این جورآدما 

حرف خودشون رو میزنن انگار نه انگار که اتفاقی افتاده 

مادرشوهرم یه هفته پیش سر یه موضوع خیلی بیخود نفرینم کرد بعدش که من به گریه افتادم میگه به تو نگفتم به پسرم گفتم بعدش هم انگار نه انگار اتفاقی افتاد جالب اینه که خواهرشوهرم بهم میگه ولش کن خودش خوب میشه بجای اینکه از دل من در بیارن به فکر ناراحتی اونن من الان ده روزه خونش نمیرم البته شوهرم میره من خودم نمیرم

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
اين جور ادما خطرناكن سعي كن بي تفاوت باشي ادم بي ابرو از هيچي نميترسه من كلا از كار ي نفر بدم بياد ك ...

منم‌دیگه‌نمیخوام‌محلش‌بدم‌.دیروزم‌که‌اومد‌خونمون‌فقط‌با‌دخترم‌خودمو‌سرگرم‌کردم‌.توروش‌هم‌نگاه‌نکردم‌خودش‌فهمید‌وزود‌رفت‌

حالم بهم میخوره از این جورآدما  حرف خودشون رو میزنن انگار نه انگار که اتفاقی افتاده  ماد ...

کار خوبی میکنی منم تصمیم گرفت یه مدت نرم خونه مادرشوهرم اخه فهمیدم چشم دیدنمو نداره تظاهر میکنه فقط

منم‌دیگه‌نمیخوام‌محلش‌بدم‌.دیروزم‌که‌اومد‌خونمون‌فقط‌با‌دخترم‌خودمو‌سرگرم‌کردم‌.توروش‌هم‌نگاه‌نکردم‌ ...

کم محلیش کنی بهتره اصلا انگار نمیبینیش بیشتر بهش فشار میاد

خواهرشوهر منم همینجوریه الان ۶ ماهی میشه قهریم باهم حرف نمیزنیم دیروز به مادرشوهرم گفتم ک باردارم گف ...

مبارکه‌عزیزم‌انشاالله‌پاقدمش‌خیر‌باشه.‌من‌هر‌چقدر‌بهشون‌احترام‌گذاشتم‌بی‌احترامی‌دیدم‌.دیگه‌میخوام‌به‌هرکی‌لیاقتشو‌داره‌خوبی‌کنم‌به‌هر‌کی‌نداره‌نه‌.

ببخشید‌بهش‌که‌فکر‌میکنم‌اعصابم‌بهم‌میریزه‌‌.نمیدونم‌دارم‌چیکار‌میکنم‌فقط‌‌مینویسم‌.دیگه‌رعایت‌میکنم

تنها راهش اینه بی محلی کنی بهش اصلا باهاش رفت وآمد نکن بزار شوهرت خودش بره تو نرو

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن