haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 عنوان از وقتی دندون عقل رو کشیدم 137 بازدید | 25 پست چند روز پیش بوده فک پایینم ب شدت درد میکنه الانم دهنم باز نمیشه خیلی درد داره موقع امپول هم حالم بد شد خواهرا بنظرتون دلیل چیه چیکار کنم ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین 1398/03/22 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درخششش عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 2616 تا یک ماه نمیتونی فکت رو باز کنی طبیعیه از تو نوشتن قدغن گلایه کردن قدغن عطر خوش زن قدغن تو قدغن من قدغن
نـــســتـــرن97 عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 15924 چ ریلکسی برو دکتر دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :| حالا نموندنمون هیچ :( چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟ :/
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 موقع امپول چرا حالت بد شد؟ نمیدونم تازه همیشه میرم دندون پزشکی اصلا اذیت نمیشم زباد میرم ولی این دفعه طپش قلب خیییییلیییی زیاد عرق سرد لرزش همه بدنم ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 وای من ۴ تا باید بکشم دندون عقل...😫😫😫😫 سخته ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
__مولیان__ عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 2046 نمیدونم تازه همیشه میرم دندون پزشکی اصلا اذیت نمیشم زباد میرم ولی این دفعه طپش قلب خیییییلییی ... امپولی که بهت زده خوب نبوده شانس اوردی باید پیش دکتر مطمین بری
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 تا یک ماه نمیتونی فکت رو باز کنی طبیعیه مطمئنی؟ درد فک پایین چی ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 چ ریلکسی برو دکتر نمیدونی ب چی ربط داره ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 امپولی که بهت زده خوب نبوده شانس اوردی باید پیش دکتر مطمین بری دکتر خودمه همیشه میرم پیشش اشنای پدرمه ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
درخششش عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 2616 چون تعداد امپول بی حسی رو بیشتر میکنن منم چند بار به خودم بد وبیراه گفتم چرا تنها اومدم فکر میکردم الان سکته میکنم ولی به خاطر بی حسی بودش از تو نوشتن قدغن گلایه کردن قدغن عطر خوش زن قدغن تو قدغن من قدغن
__مولیان__ عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 2046 دکتر خودمه همیشه میرم پیشش اشنای پدرمه پس دز امپولش زیاد بوده طبیعیه منم تنگی نفس گرفتم یه بار برای جراحیش چون زیاد امپول زدن بهم چند تا امپول زد؟
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 چون تعداد امپول بی حسی رو بیشتر میکنن منم چند بار به خودم بد وبیراه گفتم چرا تنها اومدم فکر میکردم ا ... وااااای چرا خودشم ترسید گفت مشکل قلبی داری؟ ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین