2777
2789
عنوان

از وقتی دندون عقل رو کشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 25 پست
مطمئنی؟  درد فک پایین چی

من که تحمل کردم تا چند وقت به سختی غذا میخوردم یا میخندیم فکر کنم طبیعیه چون خیلی ریشه بزرگی داره دندون عقل

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
نمیدونم تازه همیشه میرم دندون پزشکی اصلا اذیت نمیشم زباد میرم  ولی این دفعه طپش قلب خیییییلییی ...

دندونتون عفونت داشته دکتر نباید جلسه اول دندونو میکشید .کار خطرناکی کرده .ممکنه عفونت به قلب برسه .اولش باید دارو مصرف میکردید عفونت رفع می شد .متراندازول .آموکسی سیلین .بعد اقدام به کشیدن دندون می کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای چرا  خودشم ترسید گفت مشکل قلبی داری؟

فکر کنم عوارض مواد بی حسی بود چون تحریمم هستیم مواد خوب به کار نمیبرن 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
پس دز امپولش زیاد بوده طبیعیه منم تنگی نفس گرفتم یه بار برای جراحیش چون زیاد امپول زدن بهم چند تا ام ...

۲ تا زد

ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه        لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین  
من که تحمل کردم تا چند وقت به سختی غذا میخوردم یا میخندیم فکر کنم طبیعیه چون خیلی ریشه بزرگی داره دن ...

ممنون گلم بابت کمکت

ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه        لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین  
دندونتون عفونت داشته دکتر نباید جلسه اول دندونو میکشید .کار خطرناکی کرده .ممکنه عفونت به قلب برسه .ا ...

اهان الان چیکار کنم 

نمیرم ی وقت

اهان الان چیکار کنم  نمیرم ی وقت

نه بابا ولی ازین ببعد مواظب باش .دارو هم بخور البته بگو دکتر بنویسه .من پارسال دوندون عقلم پوسید بعدش فکم باز نشد که نشد خیلیم درد داشت رفتم دکتر گفت اولش باید دارو مصرف کنی عفونتت رفع بشه بعد .من دارو خوردم فکم خوب شد ولی از ترس آمپولش نرفتم دندونمو بکشه و همچنان ادامه داره  

نه بابا ولی ازین ببعد مواظب باش .دارو هم بخور البته بگو دکتر بنویسه .من پارسال دوندون عقلم پوسید بعد ...

من قبل کشیدن فکم اینطور نبود ک 

دو روز بعد کشیدن اینطور شدم