2777
2789
عنوان

پای مرغ برای غدای کودک

178 بازدید | 15 پست

سلام پسرم رفته تو ۸ماه مامانم براش سوپ پای مرغ درست کرده ب نظرتون بش بدم؟ از قیافه پای مرغ حالم ب هم میخوره ی جوریه میترسم بدم بش

بچه هام نفس هامـــ♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشو با پیاز و سیرو کرفس بذاربجوشه..اگه میتونی ادویه هم بریز

چندساعت که بجوشه همشون راحت خرد میشن بعدش ازصافی ردکن فشار بده همه عصاره هاش درمیاد بریز تو ظرف بذار یخچال سرد که شد مربع های کوچیک برش بزن هردفه یکی تو سوپش یاغذاش بریز

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla
مزش چ جوریه؟ حالش ب هم نخوره 

من میذاشتمش تو زودپز تا کلا اب میشد,با پیاز و ادویه و آب

بعد صافش میکردم و با اون آب براش  درس میکردم

هیچ رویایی به پای بیداریم با ❤تو❤ نمیرسد.... 

من از صبح با پیاز. ونمک میذاشتم بجوشه. بعد قسمت بندی میکردم حالت ژله ای میشد. میذاشتم فریزر هربار تو غذاش می‌ریختم. نه مزه‌ی خاصی نداره مثه کله پاچه س

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
من از صبح با پیاز. ونمک میذاشتم بجوشه. بعد قسمت بندی میکردم حالت ژله ای میشد. میذاشتم فریزر هربار تو ...

پس منم همین کارو میکنم بهتره.. ممنون

بچه هام نفس هامـــ♥

من می ریزم توی زودپز با اب کم یه دونه چوب دارچین و یه دونه سیر و پیاز درسته یکمی زردچوبه خوب می پزه. داخل غذای بچه می ریزم. با یکمی اب لیمو و نمک هم می ریزم توی یه استکان برای پسر بزرگترم که ۴ سالشه همین طوری سر می کشه دو دفعه این طوری سرماخوردگیش خوب شده. مقویه بچه تقویت می شه. من تنبلی می کنم باید بیشتر براشون درست کنم

من پیامتونو خوندم تو یه تاپیکی که نوشته بودید ماشالا بچتون بدنیا اومدنی درشت بود.
من یماهه باردارم.خاستم بپرسم تغذیتون در چه خدی بود قرص ویتامین....
وزن خودتون چقدر بود.  
راهنماییم کنین ممنون میشم😊