2777
2789
عنوان

خرید برای نوزاد

110 بازدید | 13 پست

سلام 

مامانا شماها واسه نی نی های نازتون خرید کردین؟؟

من بچه اولمه زیاد وارد نیستم نمیدونم چه وسایلی ضروریه و باید تهیه کنم

میشه لطفا راهنمایی کنید🤗

بله همه چیشو خریدم

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بيشتر رو لباسا مشكل دارم كه مثلا سايز صفر چند دست بخرم

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
من بيشتر رو لباسا مشكل دارم كه مثلا سايز صفر چند دست بخرم

من شنیدم میگن زیاد نباید خرید سایز صفر اخه بچه تو رشده زودی واسش کوچیک میشه دیگه قابل استفاده نیستن

سرویس چوب

گهواره 

سرویس کالسکه

شیشه شیر و ست غذاخوری

اگر بچت ریزه دو سه دست ۰

۴ دست ۱

۴ دست ۲

حوله

......

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

گهواره،لباس جنس پنبه ای ست جعبه ای 2دست،لباس زیر واسه خودت،چندتا شلوار راحتی واسه کنجد.،سرویس تشک بالشت پنبه باشه حتما پشم شیشه ب هیچ عنوان نباشه،حوله حمام،تشکچه 3تا درست کن،قنداق بچه،شیشه شیر شیردوش،لباس سرهمی جنس پنبه ای راحتی واسه پوشک بچه،پارچه واسه قنداقی،مای بی بی،پتو، پتو قنداقی بیرون،ساک بچه،لگن بچه آفتابه کوچیک چون تازه بدنیا اومده نمیشه برد دستشوی شستش،پودر کرم فیروزه شامپو فیروزه روغن بچه،اگ دستت خالیه 2،3ماه  مای بی بی کن،بعده 3ماه مشما بچه جنس خوب بخر با کهنه بچه جنس خوب واسه پوشک کردن اما تندتند باید عوضش کنی،ی تشک کوچیک بغل واسه شیر دادن بچه،اگ ماشین نداری زیاد بیرون میری کهیر بچه بگیر راحت باشی اما زیاد ضروری نیست،لباس ب هیچ عنوان بیشتر از دو دست نگیر چون قابل استفاده نیست بچه روبه رشد هستش،اگ بچه زمستون بدنیا میاد ی دست واسش لباس کاموای جنس خوب بگیر

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
میشه بگی چیا خریدی؟؟؟

نوشتم اینای ک نوشتم کاملا ضروری هستن،فعلا کالسکه نگیر چون زوده جاگیره،کهیر بچه بگیر واسه نوزاده قیمتشم خیلی مناسبه.

مرسی عزیزم😘

گهواره سرویس چوب اصلا نخر فعلا گهواره خوبه قیمتشم مناسبه گهواره میلاد تاشو هرجا بری میتونی باخودت ببری تا 15ماهگی هم قابل استفادست.اما تخت چوبی واسه نوزاد زودو جاگیره گهوارش اصلا خوب کار نمیکنه ثابته،هزینشم ک از 1300شروع میشه،من واسه پسر اولم خریدم 3ماه بعد ب کارم نیومد فروختم گهواره خریدم.حالا باز تصمیم باخودته