2777
2789

چون میدونه داد میزنه هیچی نگو😶😕😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اگه سکوت کنم میترکم عزیزم اما دیشب ب خودم فشار اوردم ساکت شدما ولی دست خودم نیست کلا بهش بی محلی ...

نه برام تعجب که میدونه و نمیزاره خودت خالی کنی😕

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
وقتی میدونی اینطوره بدون حساس شده بداونارواصلانگوبمرور زمان بامحبت واحترام به شوهرت دست اونارومیشه

اخه من کاری نکرده بودم ک اونا یهو گیر دادن به من بعد اگه به شوهرم نگم به کی بگم میترسم بهش نگم بدتر بشه فکر کنخ اونا فرشته ان

خب خودش میدونه دیگه ضمنا انتظار داری شوهرت الان بره بزن دهن اجوج مجوجا 

خودت بشین فک کن چه رفتاری با حجوجه ها کنی 

توخودت باید جلوی اونا دربیای 

من میرم خونه مادرشوهرم مثلا  قشنگ موضوعی پیش میاد مثلا باحاریم دعوامیکنم حسابی جوابشو میدم موقع برگشت اصلا حرفی ازون باره نمیزنم البته بااینکه شوهرم دیده که که چسا گفتم بهش نمیگه چیزی 

اصلا نمیگم چیزی قشنگ برگشتنی میام حرفای عادی و درمورد اب و هوا 

چرا حرفی بزنم که به چالش بکشمش خودش ناراحت باشه حرف میزنه

خودتم بکشی اون نمیفهمه وقتی هم دعوا بالا بگیره نهایت میگه چکنم یا حتی از اونا طرفداری میکنه حالا گفتی هم درمان شد نه والا میخای خالی شی رو کاغذ بنویس ولی با شوهرت با سیاست رفتار کن هرڃی هم میخای بگی باخنده بگو نه دعوا 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

ای بابا من ۴سال عذاب کسیدمو شوهرمم اصلا صداش درنمیومد تا بهش مثلا ثابت شد اونم من گفتم دیگه نمیام کلی داد زدمو دعوا راه انداختم والا دیوونم کردن یکم اعصاب نموند واسم

خدایا بچهامو به خودت سپردم
اخه من کاری نکرده بودم ک اونا یهو گیر دادن به من بعد اگه به شوهرم نگم به کی بگم میترسم بهش نگم بدتر ...

همیشه نگو خیلی کم نکته ای با سیاست اروم لمش دستت میاد 

کاربر قدیمی ام  ❤پاییز بهاریست که عاشق شده است❤

شوهرت فقط بدتر تورو نسبت به خودش سردمیکنه بااین رفتارش،زنم که سردبشه،زندگی دیگه زندگی نیست

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

ببین به خاطرخودت یابایدقطع رابطه کنی یامیری چیزی میگن دست ازدهنت بردارجواب شونو بده شوهرتم شاکی شدبگوتویکی ساکت باش مثل خودش رفتارکن

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷