2777
2789

سلام من نامزدم  و چندماه دیگ عروسیمونه میخاستم بدون وضعیت زندگیاتون به چه شکله ماهیانه چقدر  خرجتون میشه؟پس اندازم میتونیدکنید یانه؟ درامد ماهیانتون‌ به چه اندازس؟

پس انداز که به هیچ وجه نمیتونیم بکنیم بااین خرج ومخارج تازه بایدشوهرم کارمتفرقه هم بکنه تاخرج زندگیمون تااخرماه دربیاد

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون اول زندگیه باید خیلی دستتو بگیری 

اگه بخوای میتونی پس انداز کنی

من شوهرم روزانه بهم ۱۵ تا ۲۰ تومن میده به عنوان پول تو جیبی ولی من پس اندازش میکنم

بلاخره پیش میاد یبار دستش تنگ باشه و یا برای خریدکردن برای خونه کمکش میکنم 

تو این اوضاع گرونی فقط باید مراعات کنی 

میخوایم حرف بزنیم ولی آخرش میترکه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بستگی داره به سبک رندگیت و درامد همسرت 

من خرج و مخارج با همسزمه ولی برام‌توضیح میده که چقدر خرج میکنه و چقدر پس انداره میکنه یا درامدش چقدره 

اون مبلغی ام که بهم‌میده دوتا حساب باز کردم یه بخشیشو میریزم بانک شهر پس انداز میکنم یه بخشیشم‌نگه میدارم تا اخر ماه خرج میشه 

از لحاظ اقتصادی سعی کنید دستتون ب دهنتون برسه وگرنه عشق از در پشتی میگزیزه و همچنین پیش خانواده ها و دوستان و دیگران ِگرامی هیچ عزت و اعتباری ندارید..من اینو با پوست و گوشتم درک کردم

چشمان تو آفریقاست.. 

الان تاپیک میترکه

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
از لحاظ اقتصادی سعی کنید دستتون ب دهنتون برسه وگرنه عشق از در پشتی میگزیزه و همچنین پیش خانواده ها و ...

منم  همچنین 

با بند بند استخوانم درک کردم 😔😔

زندگی نه ماندن است نه رسیدن    زندگی سادگی یک رفتن است