2777
2789

سلام شبتون بخیر 

همین الان من خواب الو بودم اومدم بچمو بزارم رو تخت خاک بر سر کورم کنن یه لحظه زانوی بچم خم شد پاش مون زیرش جیغ کشید سریع پاشو از زیرش کشیدم بیرون بلندش کردم حدود سی ثانیه گریه کرد بعد خوب شد الانم پاهاشو تکون میده مشکلی نداره ولی خیلی میترسم زبونم لال پاش در نرفته باشه؟ انقد گریه کردم دارم میمیرم توروخدا اگه اطلاعات دارین راهنماییم کنین نصفه شبه به هیچکی دست رسی ندارم تنهامتو خونه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
ن بابادر میرفت ک تکون نمیداد 

قشنگ زانوش خم شد موند زیرش چیزیش نشده یعنی ؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نراقب باش دیگه ولی نترس بچه منو خواهر کورم یبار کااامل نشست روش ۲ ماهش بود ولی خدا رو شکر بخیر گذشت

خاک بر سرم کنن منم از بی خوابی کور شدم همش دارم خودمو لعنت میکنم 

مرسی از راهنماییت گلم

ن بابا چیزی نشده بدن بچه‌انعطاف داره ولی مراقب باش ازاین ب بعد

چشم عزیزم ممنونم

فک نکنم چیزی باشه آخه هنوز خیلی بدنشون نرم و انعطاف داره اگه در بره نمی تونن تکون بده اصلا ، آدم بزرگان همینن

حالا خواستی فردا به یه دکتر یا بزرگتر نشون بده

تو جا به جایی بچه هم خیلی احتیاط کن

من شیعم،حیدر آقامه  
نه عزیزم اگه الان آرومه پس یعنی مشکلی نیست.خدا خودش نگهداره بچه هاست

مرسی دوست گلم ارومم کردی 

هیچی نمیشه نترس وقتی اروم تکون میده چیزی نیس فقط دردش امد

ممنونم عزیزم 

خاک بر سرم کنن منم از بی خوابی کور شدم همش دارم خودمو لعنت میکنم  مرسی از راهنماییت گلم

اگه اشنایی داری دور و برت روزا یکی دو ساعت بده بهش بخواب چون این بیخوابی هم رو اعصابت اثر میذاره و پرخاشگرو افسردت میکنه همم روی شیرت خیلی اثر داره

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
عزیزم اگه بتونه پاش رو تکون بده در نرفته تا چند ساعت صبر کن اگه بیدار شدو گریه کرد و پاش ورم کرد بب ...

مرسی عزیزم واقعا حالم بد شد از عذاب وجدان یه ساعته مردم و زنده شدم