سلام دوستان پسرم کوچیکه تب کرد بعدشم دهنش پر آفت شد بعدشم انگشتاش آفت زده هیچی نمیتونه بخوره فقط گریه میکنه دکتر بردمش فقط یه قطره بنفش داد با سیتیریزین
تو خواب مدام بیدار میشه گریه میکنه
کسی بچش گرفته این ویروس رو چقدر طول میکشه بهتر بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه منظورم طبع سیبزمینی وقتی بخوری روی زخم مثل نمک میمونه باعث درد میشه
من خودم سالها با افت بزرگ شدم میدونم چی میکشه
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
جدی میگی نمیدونستم آخه بیسکویت رنگارنگ که مثلا خیلی دوست داره بهش دادم اونم نتونس بخوره حتی گوشت کوچ ...
ببین هر چی که بخوره درد داره ولی سیب زمینی ،گوجه،بیسکوییت حتی موز علاوه بر درد سوزش هم ایجاد میکنه
سعی کنید خنکی بدین بخوره خاکشیر ،خیار
اگه یکم غذا بخوره درد کم میشه ولی بچه ها به خاطر ترس از درد حاظر نیستن امتحان کنن
اوج درد هم شبه
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»