2777
2789
عنوان

ویروس جدید آفت دهان و تب

| مشاهده متن کامل بحث + 18162 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی قطعه کوچیک اونم سررد 

نه منظورم طبع سیبزمینی وقتی بخوری روی زخم مثل نمک میمونه باعث درد میشه 

من خودم سالها با افت بزرگ شدم میدونم چی میکشه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
نه منظورم طبع سیبزمینی وقتی بخوری روی زخم مثل نمک میمونه باعث درد میشه  من خودم سالها با افت ب ...

جدی میگی نمیدونستم آخه بیسکویت رنگارنگ که مثلا خیلی دوست داره بهش دادم اونم نتونس بخوره حتی گوشت کوچیک پخته و هویج پخته غذا رو هم با گزیه ریخت بیرون  

جدی میگی نمیدونستم آخه بیسکویت رنگارنگ که مثلا خیلی دوست داره بهش دادم اونم نتونس بخوره حتی گوشت کوچ ...

😔😔😔 چ بد . انشالله زودتر خوب شه. پسر منن خیلی دست کثیف دهنش میکنه نگران شدم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
 😔😔😔 چ بد . انشالله زودتر خوب شه. پسر منن خیلی دست کثیف دهنش میکنه نگران شدم

ممنونم 

خیلی مواظبش باش حتی اگه میتونی یه مدت پارک نبرش چون واقعا ویروس بدیه بخصوص برا بچه های زیر سه سال 

جدی میگی نمیدونستم آخه بیسکویت رنگارنگ که مثلا خیلی دوست داره بهش دادم اونم نتونس بخوره حتی گوشت کوچ ...

ببین هر چی که بخوره درد داره ولی سیب زمینی ،گوجه،بیسکوییت حتی موز علاوه بر درد سوزش هم ایجاد میکنه 

سعی کنید خنکی بدین بخوره خاکشیر ،خیار 

اگه یکم غذا بخوره درد کم میشه ولی بچه ها به خاطر ترس از درد حاظر نیستن امتحان کنن 

اوج درد هم شبه 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»