2777
2789

اصلا چیزایی که راجع به اونور میگن راسته 

اخر اخر اخرش چی میشه تا کی باید تو بهشت یا جهنمش بمونیم 

دوستان همیشه در صحنه منتظر حضور گرمتان هستم 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

اونجا ابدیه دیگ عزیزم...

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

مردم هنوز نتونستن سوالای این دنیا رو جواب بدن تو دنبال سوالای اونوری؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم نمیشه که

زندگی ابدیه

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

زمان جز لوازم و خصوصیات این دنیاست

اونجا زمان مفهومی نداره که طول کشیدن یا کنذی بخواد اذیت کنه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

عزیزم قران نمیخونی ؟ همه جوابات اون تو هست   ادم یبار بدنیا میاد یبارم میمیره  بهشت رفتن کار آسونی نیس  عین اینه ک تو امتحان پایان سال کارنامتو میدن دستت نمره هات برحسب تلاش خودت نوشته شده  عذاب و راحتیتم برحسب همون نمرهاته  اونایی م اصلا تلاش نکردن زیاد عذاب میکشن اونام ک تلاش کردن کمتر ، بهشت و جهنم سرای اخر ماست قرار نیس برگردیم ، 

منم به موضوع خیلی فکر میکنم واقعا اخر اخر این دنیا چی میشه،بعد یهشت بعد جهنم بعد برزخ اخرش چیه.از شوهرم که میپرسم میگه اینقدر فکر نکن اخر دیوانه میشی😟

ولی فکر کردن بهش اذیتم میکنه 

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه