2777
2789
عنوان

کسایی ک تجرربه میکرونیدلینگ دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره😁، من میکرو بدلینگ هم انجام دادم خوبه اگه کسی ک برات انجام میده وارد باشه.و این ک زیاد ...

بعد چند روز خوب میشه زخماش؟ 

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست
 هردو

این جور زخما تا سه روز نباید آب بخوره خب قطعا صورت چون وسعت بیشتری داره زمان بیشتری میبره تا خوب بشه. بعد از سه روز زخما خشک میشن میریزن ابرو ک مدام باید چرب بشه.و صورت باید زینک بزنی هم سرخی رو از بین میبره و هم سلول سازی میکنه

من ک دیروز انجام دادم دیگه غلط بکنم انجام بدم صورتم سرخه سسرخه الان پمادشو شستم خیلی پماد اذی ...

فکر کنم یک هفته آیی زمان ببره به هر حال حالت لایه برداری داره و ضد آفتاب نباید فراموش بشه زینک هم که پماد سوختگیه به نظرم بزنی بهتر

فکر کنم یک هفته آیی زمان ببره به هر حال حالت لایه برداری داره و ضد آفتاب نباید فراموش بشه زینک هم که ...

مرسی عزیزم گفتی ک جاش میمونه ی لایه نازک زدم ب هرحال رفتم ک بهتر بشه ن ک بدتر .

این جور زخما تا سه روز نباید آب بخوره خب قطعا صورت چون وسعت بیشتری داره زمان بیشتری میبره تا خوب بشه ...

ایشالا ب زودی واسه میکروبلدینگ یا کاشت هم برم البته اگه حای خوب و قیمت خوب پیدا کنم

نه خوب میشه نگران نباش

اخه دکترم گفت مثل ماسک بزارزیاد بزن منم خیلی اذیت شدم تا امروز مخصوصا ک با اون صورت زرد و سفیدم بابام چپ چپ نگاه میکرد اه حالم بد شد دیگه نمیرم سمتش یا میرم هیدرودرم یا میکرودرم