2789
عنوان

بیاید میخوام‌بترسونمتون😈دُنت کام باردارا😈

| مشاهده متن کامل بحث + 16806 بازدید | 1134 پست
همه اینا واسه من فانتزیه از وقتی فهمیدم خونه خالم چ اتفاقاتی افتاده میگم هیچ چی بعید نیست

خالتو راه ندی شبا بیاد بخوابه خونتون🤣🤣باخودش محصول میاره یوقت😈😈😈😂😂

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک بارم یکی فوت میشه خالم اینا میرن قبرستون تشییع جنازه

بعد وقتی برمیگردن میگن جن رفته تو بدن دختر خالم و حتی ب مامان و بابای من میگن برن پیششون

ولی مامان بابام واسه اینکه ما نترسیم گفتن هیچی نبود

تا اینکه چند ماه پیش قضیه رو از زبون خالم شنیدم

خانه ام را خراب میخواهی؟ 
یک بارم یکی فوت میشه خالم اینا میرن قبرستون تشییع جنازه بعد وقتی برمیگردن میگن جن رفته تو بدن دختر ...

چی بود قضیه

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

خالم میگفت دختر خالم وقتی برمیگرده خونه چشاش قرمز بوده و اول شروع میکنه دخترشو دعوا کردن... بعد همینطور ک دعوا میکرده صداش کلفت می‌شده انگار صدای مرد باشه... اینا میترسن میرن تو حیاط و میگفتن صدای خنده های اون از خونه میومده تا حیاط... داداشاش میان چند نفری نمیتونستن اینو بگیرن بس ک زورش زیاد بوده

خلاصه اینا ملا میارن میگه جن تو بدنشه و با جنه صحبت میکنه میگن دختر خالم جواب میداد ولی صدای جن بوده مثلا میپرسه اسمت چیه میگه علی میگه چیکارش دهری میگه عاشقش شدم و اخرقرآن و این چیزا بیرون میکنه از بدنش

میدونم شبیه فیلماس ولی بخدا دروغ نمیگم 

خانه ام را خراب میخواهی؟